Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Amikor a GYIK-re valaki kiír...

Amikor a GYIK-re valaki kiír egy nagyon jellegzetes történetet, ami vele és/vagy a barátaival/ismerőseivel történt, nem fél, hogy a barátok/ismerősök ráismernek a kérdezőre a sztori alapján?

Figyelt kérdés

2021. szept. 4. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyk-t szerintem Mo lakosságához képest kevesen használják (napi szinten és aktívan). A felhasználók közül pedig még kevesebben néznek bele az adott kategóriába.

Így kicsi az esély, hogy valaki rátaláljon.

Tegyük fel, hogy mégis. Vagy a kérdés írója letagadja. Vagy ha 2 értelmes emberről van szó akkor megbeszélik.

2021. szept. 4. 06:41
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
De.
2021. szept. 4. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy lehet elkerülni, hogy ilyesmi szavakkal kezded el a szöveget:

"Egyik barátommal, rokonommal, szomszédommal történt", "Valakitől hallottam, hogy..." "Én úgy tudom..." stb.

2021. szept. 4. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Csak olyan történeteket ossz meg, amit amúgy sem hinne el senki egy normális emberről.

Egy barátom ismerősének a szomszédjának a testvérének a sógora például folyton ezt csinálja, úgy tudom.

Csak aztán nehogy tanúskodjon a bajtársad. :)

2021. szept. 4. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ennél már csak azt bírom jobban, mikor az itt alakult kapcsolatról kérdez valaki, de privátban írja csak meg. Hogy nem tart tőle, hogy a kérdés alatt lévő sok "Írhatod" között nincs-e ott a kérdés alanya is.
2021. szept. 4. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Régóta használom az oldalt, egyszer sikerült az egyik gyerekkori barátnőmről megtalálni tök véletlenül egy kérdést.

Teljesen random volt a szitu, mert a főoldalon megláttam a kérdést és csak rákattintottam, aztán szembesültem vele, hogy a 10+ éve nem látott ismerősömről szól :D

2021. szept. 4. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem járnak ide az ismerőseim, de különben is vagyok annyira paranoid, hogy megváltoztatok egyes elemeket.
2021. szept. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!