Amikor a GYIK-re valaki kiír egy nagyon jellegzetes történetet, ami vele és/vagy a barátaival/ismerőseivel történt, nem fél, hogy a barátok/ismerősök ráismernek a kérdezőre a sztori alapján?
A gyk-t szerintem Mo lakosságához képest kevesen használják (napi szinten és aktívan). A felhasználók közül pedig még kevesebben néznek bele az adott kategóriába.
Így kicsi az esély, hogy valaki rátaláljon.
Tegyük fel, hogy mégis. Vagy a kérdés írója letagadja. Vagy ha 2 értelmes emberről van szó akkor megbeszélik.
Ezt úgy lehet elkerülni, hogy ilyesmi szavakkal kezded el a szöveget:
"Egyik barátommal, rokonommal, szomszédommal történt", "Valakitől hallottam, hogy..." "Én úgy tudom..." stb.
Csak olyan történeteket ossz meg, amit amúgy sem hinne el senki egy normális emberről.
Egy barátom ismerősének a szomszédjának a testvérének a sógora például folyton ezt csinálja, úgy tudom.
Csak aztán nehogy tanúskodjon a bajtársad. :)
Régóta használom az oldalt, egyszer sikerült az egyik gyerekkori barátnőmről megtalálni tök véletlenül egy kérdést.
Teljesen random volt a szitu, mert a főoldalon megláttam a kérdést és csak rákattintottam, aztán szembesültem vele, hogy a 10+ éve nem látott ismerősömről szól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!