Kínos szituációk, ciki sztorik?
Elég kínos, de megírom. Azt mondtam -bámult rám a sok szem-, hogy a maszk nem véd meg semmitől. Később kiderült, hogy sok szeretetet (lóvét) kaptam, ezért megkértek, hogy mondjam azután kitartóan az ellenkezőjét. A Nulla Cicimet is sokan kedvelik.
Kor:igen! Nullar Ceci. Kitartó vagyok!
Elolvastam ezt a kérdést.
Kor,nem.
Hárman barátnők ottalvós buliztunk nálam. Nem sokat ittunk, inkább filmezős-csevegős este volt. :) Néztünk egy filmet, amiben az egyik jelenetben két szereplő úgy akart megviccelni egy alvó harmadikat, hogy a kezét meleg vízbe lógatták, hogy ettől az alvó bepisiljen. A filmben nem működött, de beszéltük, hogy vajon ez igaz-e
Na, hajnalban ki kelt arra, hogy a két barátnője kipróbálta a trükköt..? :)) és igen, működött.
mire én felébredtem, már nem voltak ott, később videón megmutatták, nagyon örültem neki.. :D
KIcsi koromban forogtam a járdán.
Nem tudom mit hittem, lehet játékból táncoltam, mindenesetre arra jött egy ismeretlen öreg néni, forgás közben azt hittem hogy az anyukám, és így forgásba lendületből odaperdültem a nénikéhez és megöleltem. Aztán nézem ja bocs ez nem Anyuka és elszaladtam XD
Én is :)
nem foglak kiröhögni max sajnálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!