Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok ciki történeteket,...

Írnátok ciki történeteket, melyek vendégségben fordultak elő veletek?

Figyelt kérdés

Minket egyszer elhívtak egy nagyobb társaságba, lehettünk vagy 30-an maximum, én abból kb. 8 embert ismertem. Kertes ház volt és kerti sütögetés meg ilyenek. Elég kellemetlen volt, mert a házigazda pont azok emberek közt volt akit nem ismertem. Megkérdeztem használhatom e a mosdót. Nagyon kellett már pisilnem az 5. üveg sör után. Felhajtottam a deszkát, elővettem és hadd szóljon. Igen ám, csak annyira elbambultam előrenézve nem láttam, hogy nem a wc-be pisiltem fél percen keresztül hanem végig mellé. Az a 4-5 négyzetméteres kis helyiség az én hugyomban úszott. Gyorsan egy tekercs wc papír, felmosórongy, törölköző, mindent amit találtam bevetettem. Szerintem negyed órán át négykézláb törölgettem és próbáltam eltüntetni a nyomokat. A törölközőt kicsempéztem és a táskámba gyűrtem mert elég hugyszagú lett. Remélem nem tűnt fel nekik másnap, hogy egy törölközővel kevesebb. Sikerült szerencsére eltüntetni a tócsát, remélem nem jöttek rá. Aztán lehet másnap hugyszagtól bűzlött az egész nem tudom.

Valakinek hasonló? Jöhet akármi. :D

2021. ápr. 8. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Most mar tudom hova tunt a kedvenc torolkozom
2021. ápr. 8. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
:'D
2021. ápr. 8. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Noveremet amikor bemutattam az aposomnak ... tesom nyujtja a kezet es kozben fingik egyet ... erre aposom: en meg Pista bacsi :)))
2021. ápr. 8. 17:04
 4/6 anonim válasza:
95%
Elmentem kakilni és nem nem vettem észre hogy elfogyott a wc papír. Többiek mindenki kint nevetgéltek a nappaliban, messengeren írtam a fiú unokatesómnak (én lány vagyok) hogy para van és kéne papír. Dobott be nekem de irtó ciki volt.
2021. ápr. 9. 01:28
 5/6 Wadmalac ***** válasza:
95%

Nem velem, barátommal esett meg.

Egy másik barátomhoz ment át, olyan családias haveri közösség voltunk, mindenki úgy esett be a másikhoz, mintha haza jönne.

Ő is szépen bement, nem kapunál csöngetés stb. , csak mintha haza menne. A lakásbe lépve megérezte a friss ebédillatot és már az előszobából elbődült:

-Jó étvágyat! Hol lehet itt szarni?

Utána lépett csak be a nappaliba, ahol a haver látogatóba jött, komplett, ilyen poénokra felkészületlen családja is ott ült az ebédlőasztalnál, lefagyott arccal.

2021. ápr. 9. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Semmi extra nem jut most eszembe, de hátha ez is megteszi. Egyszer vigyáztam egy négy éves kislányra, aki felettébb parancsolgató volt velem ("Most pedig ezt játsszuk, megértetted?! Te leszel az XY, én meg... Ne így!! Úgy!!"). Egy darabig hagytam (akkoriban még blokkolva éreztem magam ilyen szituban), aztán, gondoltam, valahogy fel kellene oldalni őt, mert ez így nagyon görcsös állapot.

De spontán, önmagát oldotta fel: egyszer a szemeihez közel emelt egy játékkatonát, vagy valami ilyesmit, és hogy fókuszálni tudjon, kénytelen volt bandzsítani.

Na, ekkor végre elnevette magát. :) Ez nem nagy poén, nekem viszont aranyos emlék.

(Mai eszemmel viccből femeltem volna a hangom, hogy "Ne bandzsíts, megértetted! ;)" Hepciás ovisokat könnyű feloldani tükrözéssel, persze nem akkor, amikor tényleg valami nyomasztja őket, hanem amikor önkényesek. Jókat tudnak derülni: "Ez vagyok ééén? :D" Mármint amikor viccből utánzom a parancsolgatásukat.)

2021. ápr. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!