Kínos szituációk, ciki sztorik?
Futóversenyen voltam ami az erdőbe került megrendezésre.
Mentem ki h lefussam a pályámat. Már futok a pályán amikor rám jön a sz@rás inger. Emiatt lassan,görcsös testmozgással futottam tovább reménykedve h senki nem lát ( főleg nem edzés társam ) mert elég vicces látványt nyújthattam. Elértem egy olyan fás részhez ahol nem volt senki. Gondoltam most vagy soha mert még kitudja mennyit biztos nem bírok úgy lefutni ha majd beszarok. Leguggoltam és hát elvégeztem a dolgom ( közben amúgy pont jött egy kutyát sétáltató bácsi de a fa miatt nem látott meg). Ezek után levelekkel próbáltam kitörölni de nyilván nem ment valami jól.
A verseny további részét nem valami higiénikusan futottam végig. Amint elértem a célt az első az volt h elmentem egy kiállított mobil Wc-be és rendesen kitöröltem aztán rávettem a futó gatyámra egy bő gatyát és hogy ne érződjön az alatta lévő gatyámnak a szaga tele fújtam magam dezodorral.
Tudtommal senki nem vette észre ( bár futás közben lehetséges h látszódott hátulról) de ez volt életem egyik legkínosabb szituációja.
L/17
Suliban egyszer hirtelen rám jött a cifrafosás, rohantam a fiú wc-re, de valamiért zárva volt, muszáj voltam berohanni a lány wc-re.
Leültem, és elkezdtem kinyomni a cuccot, erre benyitott a lány osztálytársam (aki nagyon tetszett annó) pont akkor, amikor nyomtam. Vörös volt a fejem, izzadtam és fingottam, fostam.
Nagyon meglepődött, és csak annyit mondott, hogy fúj, és gyorsan bezárta az ajtót.
Itt egy másik:
Egyszer lekéstük az utolsó buszt, ami haza vitt volna a suliból, mert bementünk a boltba cukorkát venni. Elkezdtünk gyalogolni hazafelé, de valaki szerencsére felvett minket, és elvitt a faluig, ahol lakunk. Nem nagyon beszélgettünk út közben, és én kiszálláskor csak annyit mondtam a sofőrnek, hogy "szívesen", és bezártam az ajtót. Pedig azt akartam mondani, hogy köszönjük. :D
Egyszer egy lány megkérdezte tőlem, hogy tetszik-e nekem, járnék vele stb...
Mondtam, hogy igen, randizzunk holnap.
Aznap délután meséltem a tesómnak, hogy mi volt, mondtam neki, hogy tuti azért öltözött ki a csaj, és azért fújta be magát parfümmel, mert b*szni akar velem. A csaj ott állt mögöttem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!