Szerintetek ezek alapján tényleg tényleg csak nagyon jó barátok?
Figyelt kérdés
A lányomnál itt alszik az egyik legjobb barátnője. Szívemnek szólítják egymást. Együtt boroznak a lányom szobájában, a lányom vette a bort saját pénzből ezért nem vehetem el… Még most is hallom őket nevetgélni, meg hallottam őket kimenni a teraszra, nem igazán értettem, mert kb 10 perc után bejöttek mind a 2x. Egy franciaágyban alszanak, van hogy csak egymásra néznek és nevetnek. Felhívták a harmadik barátnőjüket aki most Máltán van és vele is beszéltek meg nevetgéltek. Miért viselkednek ilyen furán?2022. júl. 29. 02:41
1/16 A kérdező kommentje:
*tényleg (csak 1x)😅
2022. júl. 29. 02:43
3/16 anonim válasza:
Ez miért fura? Iszogatnak, jól érzik magukat, lehet a teraszon elszívtak egy cigit.
Már azt sem értem, hogy ez miért zavar, az hab a tortán, hogy még az is eszedbe jut, hogy elvedd a bort, de hogy ettől miért lenne leszbikus.. Hát nem örülnék, ha az én anyám lennél!
4/16 anonim válasza:
Mert szerinted ezek alapján utálják egymást?
Nagyon egysíkú életed lehet.
5/16 anonim válasza:
Mármint az fura hogy szeretik egymást, jól érzik magukat egymás társasàgában? Szerintem te vagy a fura hogy rendesen nyomozol utánuk. Beteges
6/16 anonim válasza:
Míért sírdogálniuk kellene?
Te nem voltál fiatal, nem nevetgéltél a barátnőiddel??
7/16 anonim válasza:
Tényleg amúgy a kérdező mostmár egyáltalán nem szokott nevetni vagy iszogatni a barátaival? Vannak egyáltalán barátai?
8/16 anonim válasza:
Szegény csaj azt hiszi hogy csinálhatnak egy barátnős estét mindenféle következmény nélkül, hogy az idegbeteg anyja összeesküvés elméleteket gyártana. Csak szólok: a gyíkemberek nem fogják elrabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!