Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek ezek alapján...

Szerintetek ezek alapján tényleg tényleg csak nagyon jó barátok?

Figyelt kérdés
A lányomnál itt alszik az egyik legjobb barátnője. Szívemnek szólítják egymást. Együtt boroznak a lányom szobájában, a lányom vette a bort saját pénzből ezért nem vehetem el… Még most is hallom őket nevetgélni, meg hallottam őket kimenni a teraszra, nem igazán értettem, mert kb 10 perc után bejöttek mind a 2x. Egy franciaágyban alszanak, van hogy csak egymásra néznek és nevetnek. Felhívták a harmadik barátnőjüket aki most Máltán van és vele is beszéltek meg nevetgéltek. Miért viselkednek ilyen furán?

#lány #barát #Esetlegtöbb #Furcsaviselkedés #Féltés,aggodalom
2022. júl. 29. 02:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*tényleg (csak 1x)😅
2022. júl. 29. 02:43
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Látom te sem tudsz aludni....
2022. júl. 29. 03:09
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Ez miért fura? Iszogatnak, jól érzik magukat, lehet a teraszon elszívtak egy cigit.

Már azt sem értem, hogy ez miért zavar, az hab a tortán, hogy még az is eszedbe jut, hogy elvedd a bort, de hogy ettől miért lenne leszbikus.. Hát nem örülnék, ha az én anyám lennél!

2022. júl. 29. 03:30
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Mert szerinted ezek alapján utálják egymást?

Nagyon egysíkú életed lehet.

2022. júl. 29. 05:39
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Mármint az fura hogy szeretik egymást, jól érzik magukat egymás társasàgában? Szerintem te vagy a fura hogy rendesen nyomozol utánuk. Beteges
2022. júl. 29. 05:40
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Míért sírdogálniuk kellene?

Te nem voltál fiatal, nem nevetgéltél a barátnőiddel??

2022. júl. 29. 06:24
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg amúgy a kérdező mostmár egyáltalán nem szokott nevetni vagy iszogatni a barátaival? Vannak egyáltalán barátai?
2022. júl. 29. 06:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szegény csaj azt hiszi hogy csinálhatnak egy barátnős estét mindenféle következmény nélkül, hogy az idegbeteg anyja összeesküvés elméleteket gyártana. Csak szólok: a gyíkemberek nem fogják elrabolni.
2022. júl. 29. 06:34
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Napi kamu
2022. júl. 29. 06:39
 10/16 anonim ***** válasza:
36%
Becsatlakoznál, mi?
2022. júl. 29. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!