Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan esik rosszul az, hogy...

Jogosan esik rosszul az, hogy nem mondta el, babát vár? Hogy beszéljek vele arról, hogy szerintem ez a legrosszabb döntése?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm 15 hetes terhes, ezt egy instagram posztból tudtam meg. Ahogy a többi kb. 3ezer többi ember, aki "követi".

Elküldtem neki a képet, hogy ez vicc? Mire írta, hogy nem, teljesen komoly. Nekem el sem mondta, arról sem beszélt, hogy gyereket akarnának. 25 éves, egyetemre jár(t) és (eddig) a szülei tartották el. Ők fizették neki az egyetemet, az albérletet, a bevásárlásait, a hobbijait, utazásait, mindenét. Mert hogy ő egyetemre jár és mellette nem tud dolgozni.

Utána még nekem esett, hogy miért vagyok meglepődve, mert 3 hónapja nem is találkoztam vele 30 percnél többet és ha telefonon hívott, vagy nem vettem fel, vagy kinyomtam és sose hívtam vissza. És hogy ő már igazából tavasz óta a párjánál lakik és a vizsgaidőszakot el sem kezdte az egyetemen és júniusban kiiratkozott.

Szóval szó szerint a feje tetejére állt az élete és ezt velem egy ig posztban tudatta. Nyilván ha ezeket elmeséli vagy ír, hogy terhes, akkor szakítok rá időt...

Annyira idegennek érzem, ő volt az a lány, aki még abban is kikérte a véleményemet, hogy milyen kávét vegyen vagy mit egyen vacsorára. Most pedig fél perc alatt megtudtam, hogy kiköltözött a lakásból, amiben 5 éve lakott, otthagyta a szakot, aminek a diplomájáért foggal körömmel küzdött 18 éves kora óta és gyereke lesz egy éppen 1 éves kapcsolatban.

Jogos, hogy legjobb barátnőként úgy érzem, nem ezt érdemlem?

2022. júl. 22. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
93%
Igen ezt a példát mutatom. Képzeld én phd, munka és gyerek mellett is tudtam a barátaimra időt szentelni, mert nem voltam egy felfuvalkodott hólyag, mint te. Csak majd mielőtt jössz a fantasztikus teljesítményeddel, meg hogy milyen tanult vagy. Amúgy én eddig nem is írtam neked, képzeld többen egy irigy kis kígyónak tartunk. Ha nem úgy ugrál a barinőd, ahogy elvárod rögtön minden gyökérnek elhordod. Amúgy mi a rossz a kan szóban? Szoktam a gyerekeim előtt is használni, tudod ez egy szó, ami általános írja le a hímnemű egyedeket. Te a barátnődre csúnyábbakat mondtál, mint én a friss lovagodra. Nagyon örülök, hogy a barátnőd kiiktatta a toxikus embereket az életéből. Légyszi ne keresd, ha megszületett a baba, mert csak felcseszed az agyát. Szia🙋‍♀️
2022. júl. 23. 16:59
 72/74 anonim ***** válasza:
100%
Mind a ketten hibásak vagytok, hogy ez így alakult. Ha el is rontja az életét, az az ő élete. Neked, ha valóban a barátnője vagy, akkor ott kell/kellett volna lenned mellette. A barátok adhatnak tanácsot, segíthetnek, de megváltoztatni nem tudják, a másik rossz döntéseit.
2022. júl. 23. 20:59
 73/74 anonim ***** válasza:
100%

mert 3 hónapja nem is találkoztam vele 30 percnél többet és ha telefonon hívott, vagy nem vettem fel, vagy kinyomtam és sose hívtam vissza - magyarul totál leszartad, aztán csodálkozol, hogy nem mond neked semmit.

Egyébként a 8 óra munka jó kifogás maximum, de nem ok, hogy tegyél a fejére.

2022. júl. 24. 10:22
 74/74 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként nekem is volt ilyen "jófej" barátnőm, mint te.

Hálistennek hamar észbe kaptam és lekoptattam. Tudod, inkább legyek egyedül, mint egy olyan ember barátnője, mint amilyen te is vagy.

Toxikus, savanyú liba.

2022. júl. 24. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!