Miért hiszik azt, hogy tele vagyok pénzzel és tudok kölcsön adni? Ha mondom,hogy nem,akkor én vagyok az irigy.
Fizetésből épp hogy megélek, de nem rinyálok. Aki kölcsön kérne, az vagyis azok jobban keresnek, mint én. Egyik már nem kér, de ő ivott és ész nélkül vásárolt a drágább, közelebbi kisboltban. Másik meg mindent megvesz a boltban , ami megtetszik neki. Tartozik már minden hivatalos helyre, pl albérlet, autóbiztosító, áramszolgáltató, stb.
Én se tudok kölcsön adni, mert ha nekem jön közbe valami ,pl háziállat orvosi ellátása, nem lenne miből. Minimális összeget teszek félre, mert nem álmom albérletben élni örökké. Most költöztem másik helyre ,itt rengeteg pénzem ment el ígyis. Most autóval járok dolgozni, benzin meg drága. Miért várják el az ilyenek, hogy ugyanolyan csöves életmódom legyen,mint nekik és ha van 10 centtel több,mint nekik, adjak kölcsön? Nem azért dolgozok,hogy aki többet keres , el is lássam. Beszólok, akkor meg én vagyok az önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!