A pénz miatt tudomást sem vesz rólam?
Hát valószínűleg jó nagyot csalódott benned és úgy van vele hogy most már sz.arik a pénzre és rád is.
Megtudom érteni valahol...
Küld el neki postán, levélben, tedd a postaládájába, add oda valami barátjának hogy adja oda neki stb és megvan oldva
Az a pénz nem a tiéd, ne költsd el még egyszer. Pofátlan volt, hogy a részletet is másnapra elverted.
Írd meg neki, hogy szégyelled magad, és szeretnéd visszaadni, mondja meg hol és mikor.
Ne add oda másnak, ne tedd a postaládába MERT lenyúlják és te evekig majd abban a hiszemben leszel hogy jajj de jó, visszaadtad és nem fogod érteni hogy miért utál még.
(mert sosem jut el hozzá a penz)
Kizárólag személyesen próbáld meg átadni egy bocsánatkéréssel es megprobalni elsimitani.
Vagy: hagyd a csudába!
Nem szeretném részletezni, de jó oka volt annak, hogy azt az 50est másra kellett költenem. Egyébként nem az a fajta ember,aki egyik napról a másikra él, és nélkülözhetetlen lett volna neki az a pénz hirtelen.
Ma reggel ismét hívtam, de ugyanaz. írtam is neki, bocsánatot kértem és írtam, hogy vissza szeretném adni a pénzét... látta, de semmi reakció.
De jó wazze, hogy itt idejönnek a hozzászólók egyenként rúgnak virtuálisan hatalmasat a kérdezőbe.
Irreleváns.
Érdemi tanácsot nem adnak.
Cdak idejönnek és beírnak valami szemétséget.
Undorító.
Kérdező. Hagyd, ne erőlködj!
Ne keresd! Lehet hogy most úgy érzi hogy inkább neked ajándékozza a pénzt.
Lehet, hogy a haragját úgy elégíti ki, hogy nem reagál mikor keresed. Evvel ignoral, azaz bánt.
Legyen önérzeted!
Állj le, ne írj, ne hívd, ne keresd!
Már láthatta hogy mi a szándékod, rendelkezésre áll a penz de mégsem kéri.
Akkor ennyi.
Varj 1-2 évet, biztosan változni fog a helyzet!
Ilyen van?
Mondjuk én kb szétvertem volna a fejedet. Nem a pénz miatt, hanem az adott szó miatt.
Beszrok komolyan milyen véglények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!