Szóljak a lakótársamnak, hogy ideje lenne tankolnia?
Figyelt kérdés
Elég kényes téma,mert az övé az autó és 80%ban én használom, viszont már május van, és idén szerintem egyszer sem tankolt bele. Tudom,hogy szívességet tesz amiért használhatom, de így már túl sokba kerül nekem. 2 napja pislog az üzemanyagjelző és azóta egyikünk sem használta, szerintem csak azt várja,hogy megint én tankoljak.2022. máj. 1. 13:56
1/32 anonim válasza:
Írj a Jézuskának, hátha tankol bele soron kívül.
2/32 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg? Úgy nyiltan, egyenesen.
3/32 anonim válasza:
Ha tényleg 80%-ban te használod szó nélkül meg kéne tankolnod. Szerinted milyen gyakori hogy kölcsön adnak autót egy félig idegen embernek, hosszabb távra ráadásul?
4/32 anonim válasza:
szerintem ha én vagyok az, aki elhasználta a benzint/kristálycukrot/mosószert, akkor logikusan én vagyok az is, aki ezeket utántölti, függetlenül attól, hogy az autót meg a mosógépet is ő vette eredetileg...
5/32 A kérdező kommentje:
Történetesen nála villant fel a lámpa, ő használta utoljára és pont reggel vettem észre mikor munkába indultam volna. Kicsit el is késtem miatta, mert meg kellett várjam a következő buszt.
2022. máj. 1. 14:09
6/32 anonim válasza:
amikor már azt hiszem, hogy mindent láttam, ami a pofátlanságot kimeríti, a gyakori mindig rádöbbent, hogy közel sem
nem semmi vagy, kérdező
lehet menni busszal vagy lábbusszal is, nem kötelező más autóját használni
8/32 A kérdező kommentje:
Miért is lennék pofátlan? Gyakorlatilag fél éve azzal a benzinnel furikázik amit én vettem.
2022. máj. 1. 14:18
9/32 Noren1989 válasza:
Próbàltàl màr kocsit bérelni normàl megfejtésben?
10/32 anonim válasza:
Akkor számold bele a kopásokat is, a kötelező szervizekhez a km -t és szállj bele tisztességesen az autó fenntartásában, és így megkérheted, hogy azt a maradék 20% ot amit használ tankolja. Csak, hogy fer legyen.
Ugyanis sok esetben a tankolás a legkisebb költség az autón. (attól függ mennyit megy naponta persze)
Gondolom a kgfb be is beleszálltál arányosan meg mindenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!