Szóljak a lakótársamnak, hogy ideje lenne tankolnia?
Hát, kérdező... vannak ám problémák nálad is.
Egy autó fenntartása mindenképpen drága. Te a használattal leamortizálod, ő meg majd veheti a sok százezres alkatrészeket.
Szerintem a minimum az lenne, hogy szépen tankolsz, neki is.
Arra gondolj, hogy neki mennyi plusz pénzt jelent az, hogy kölcsönadta, míg neked mennyi plusz KÉNYELMET jelent ugyanez, és mindjárt jobban fogod látni a helyzetet.
Fél év alatt nem hibásodott meg semmi, tehát nulla üzemanyag fogyasztással autózott 1000kilométert.
Én ugyanennyi idő alatt 4000ezret mentem és annyit fizettem, mintha 5ezer lenne. Ki is járt jól?
Egyelőre te (de légy szíves, gondosabban írjál. Nem mindegy, hogy 4 millió km, vagy 4000).
Mi lesz a helyzet 5 év múlva?
Ne mondd azt, hogy addigra se lesz semmi hiba, mert rohanunk megvenni ezt a típust!
És még egyszer: INGYEN VAN EGY AUTÓD. Pontosan mennyibe is került volna, ha cégtől kéred kölcsön?
"nulla üzemanyag fogyasztással autózott 1000kilométert"
Ez az ő haszna.
Neked meg van egy INGYEN autód, aminek nem te fizeted a kötelezőjét, az amortizációját, a kölcsönzési díját, nem vállalsz vele semmiféle kockázatot, például baleset esetére, meg amúgy semmit - csak a benzin drágább ötödével bele, mint egy normál példányba.
Szerintem a te hasznod ötször akkora, mint az övé!
Szoljal neki bammeg, mekkora egy suttyo mar a lakotarsad!
Kolcsonadja a kocsijat, s meg csak nem is kepes megtankolni...
Az anyja köcsögit az ilyennek
Te az autó kopásán mit nem vagy képes felfogni?
Ha te nem használnád, ő meg csak azt a 20% ot továbbra is, akkor nem mennek bele a kilométerek és nem kopnak a cuccok benne. Ergó rohadtul nem biztos, hogy jól jár így ezzel, hogy nem tankol, de cserébe valaki rakja bele a kilométereket és koptatja.
Szóval így sokkal hamarabb kell szervizbe vinnie, és sokkal előbb kell kifizetnie amiket ki kell, és végül mire eljut az eladásig benne lesz több szerviz, mert más használta amit ő nem használt volna.
13. és 15. vagyok.
Na ebbe én bele sem gondoltam, igazuk van a többieknek. Nyilván te használod többet, te koptatod az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!