Szóljak a lakótársamnak, hogy ideje lenne tankolnia?
Figyelt kérdés
Elég kényes téma,mert az övé az autó és 80%ban én használom, viszont már május van, és idén szerintem egyszer sem tankolt bele. Tudom,hogy szívességet tesz amiért használhatom, de így már túl sokba kerül nekem. 2 napja pislog az üzemanyagjelző és azóta egyikünk sem használta, szerintem csak azt várja,hogy megint én tankoljak.2022. máj. 1. 13:56
11/32 A kérdező kommentje:
A KGFB és sok más is ugyanannyiba kerülne neki mintha csak egyedül használná. Azzal, hogy én is járok vele az neki semmi többletköltségbe nem kerül. Így meg rengeteg pénzt megspórolt azzal,hogy nem tankolt. kettőnk közül nyilvánvalóan ő járt jobban.
2022. máj. 1. 14:33
12/32 anonim válasza:
Az ilyenek miatt, mint a kérdező van az az íratlan szabály, hogy nőt, autót pénzt nem adunk kölcsön
13/32 anonim válasza:
Jaj kérdező látom nem érted...
Attól, mert nála villant fel a lámpa nem azt jelenti, hogy neki kéne tankolni, mivel te írtad, hogy 80%-ban te használod az autót. Nyilván, ha akkor épp te ültél volna benne, akkor nálad villant volna fel.
Te fogyasztasz több benzint, nem a lakótársad.
14/32 A kérdező kommentje:
Igen én fogyasztok többet, és mivel az övé az autó az lenne a korrekt,ha én tankolnék. Ez világos, nem vitatom. Csakhogy mindenki elsiklik a tény fölött, hogy már fél éve kizárólag én tankolok. Legalább minden ötödik tankolásnál megtehetné,hogy ő fizeti.
2022. máj. 1. 14:50
15/32 anonim válasza:
Jó amúgy mostmár értem mire gondolsz.
Így aláírom, hogy tankolhatna ő is, ha már annyit tankoltál.
13. voltam.
16/32 Noren1989 válasza:
És érdekes módon minnnndig a végén derülnek ki ezek az aprósàgok.
Írod legalàbb a beletett kilométereket?
17/32 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, fél év alatt kb 5000gyűlt bele +/- 500. Ennek kb a 20%át ő járta,ami 1000km. 8 literes átlagfogyasztással számolva ez kb 35ezer Ft amit elhasznált.
2022. máj. 1. 15:02
18/32 anonim válasza:
Akkor az olajcsere 80%-a a tied, igaz?
19/32 A kérdező kommentje:
Miért lenne az enyém az olajcsere? 10000enként vagy évente cseréli. Ha én nem használtam volna akkor is eltelt volna az egy év és cserélnie kellene ugyanúgy, hiába csak 2000et jár évente.
2022. máj. 1. 15:36
20/32 anonim válasza:
Sztem meg vegyel magadnak egy kocsit, azt problem solved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!