Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről? Szívem...

Mit gondoltok erről? Szívem szerint megszakítanék vele minden kapcsolatot,de sajnálom is kicsit. Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel sokáig beszélgettem. Eleinte többnek indult,de amikor komolyra fordult a dolog visszatáncolt (amikor lefeküdtünk), közben próbálva elhitetni hogy mindenért én vagyok a hibás. Ekkoriban bukkant elő a nárcisztikus énje, tudom manapság hogy ez nagyon divatos, de tényleg ezzel tudom a legjobban jellemezni őt. Sokáig kínzott, mert én megszerettem, de a lelkem mélyén tudtam h valami nincs rendben vele. Meg akartam vele szakítani a kapcsolatot,de persze megint nagyon aranyos lett velem, de folyamatosan előbukkannak az odaszúrásai, úgy volt,hogy akkor barátok leszünk,de egyszerűen nem bírom elviselni,folyton számonkér,hibáztat mindenért, hogy 0-24ben nem vagyok elérhető neki. Csak sajnálom is azért, mert úgy tűnik nincs senkije,és mindig egyből válaszol ha írok, és folyton csak velem beszélgetne, de a beszélgetések közben folyton provokál, fájdalmat akar okozni. Próbáltam vele többször beszélni erről,nem változik semmi. Néha olyan szívszorító üzeneteket ír, de utána mindegy megy ugyanúgy. Az én lelkemnek felszabadító, ha nem kell vele beszélnem,csak sajnálom őt nagyon, mert tudom, hogy nagyon bizonytalan magában és magányos. De nem akarok benne ragadni ebben a helyzetben, hisz elvileg barátok vagyunk, kb 20 percre lakunk egymástól, de sose találkozunk, 1 éve nem láttam, és nekem ez így nem igazi emberi kapcsolat. (ő persze ezt nem érti, mindig azt mondja miért nem lehet csak chaten) Tudom,hogy szánalmasan hangzik,hogy ezek után is foglalkozom vele, csak egyszerűen voltak idők amikor nagyon sokat beszéltünk,közel kerültünk egymáshoz, és eltekintve attól hogy sokat bántott még mindig azt szeretném hogy jó legyen neki.
2022. jún. 2. 14:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

6#

Volt nekem nem dgy nem két párom, és ez tapasztalat. A lányok felét úgy fektettem meg hogy játszottam átmenetileg azt a tipikus nárci önbizalomtól kicsorduló farkat akit látni akartak.

Aztán mikor azt hittem hogy "elég a színjátékból, talán a kedves nem nagyzoló oldalamat is szeretni fogják" fordult a kocka, és ejtve lettem.

Tanúlság: a nőknek egy nárcisztikus paraszt kell.

Erről amúgy már kutatások sorakoznak angol nyelven a polcon, de azt olvasni is kell.

2022. jún. 2. 15:50
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

11

Ez egy baromi nagy általánosítás, csak mert neked xar tapasztalataid vannak és itt incelkedsz.

Nekem egy ilyen pasi ismerősöm sincs, egy olyan barátnőm volt az elmúlt 10 évben csak, aki egy igazi toxik fas*paraszttal jött össze és még élvezte is a lelki fájdalmat tőle.

Az én férjem is egy angyal például.

2022. jún. 2. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
42%

Gondolom 30 éves korodig jól végigterelted magadon az összes nagyarcú falubikát, aztán 30 után már "benőtt fejjel" beláttad hogy valami csendesebb és értelmesebb niceguy jellegű hapit érdemesebb összeszedni hosszú távra :D

Vendéglátásban dolgozom, de jártam egyetemre is. Minden társadalmi osztályban ezt látom :D

2022. jún. 2. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem te vagy az a teljesen szerencsétlen aki 3 év alatt 17 lányt fektetett meg és váltig állítja csak azért, mert játszotta a macsó barmot?

Szerintem azok akik ezt az ostoba sztereotípiát nyögik, hogy a nőknek csak a bunkó barom kell, azok nagy része még nővel se beszélt. Vagy lelkisérült rib*ncoknál próbálkozik aztán megy a csodálkozás, hogy nem a jófiút keresik.

2022. jún. 2. 16:37
 15/15 A kérdező kommentje:

3-asnak a gondokozása pont olyan, mint akiről a írtam egyébként.

Köszi a válaszokat, és hogy elolvastátok, már megszakítottam vele a kapcsolatot.

Köszönöm a verset is.

2022. jún. 3. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!