Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről? Szívem...

Mit gondoltok erről? Szívem szerint megszakítanék vele minden kapcsolatot,de sajnálom is kicsit. Többi lent

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel sokáig beszélgettem. Eleinte többnek indult,de amikor komolyra fordult a dolog visszatáncolt (amikor lefeküdtünk), közben próbálva elhitetni hogy mindenért én vagyok a hibás. Ekkoriban bukkant elő a nárcisztikus énje, tudom manapság hogy ez nagyon divatos, de tényleg ezzel tudom a legjobban jellemezni őt. Sokáig kínzott, mert én megszerettem, de a lelkem mélyén tudtam h valami nincs rendben vele. Meg akartam vele szakítani a kapcsolatot,de persze megint nagyon aranyos lett velem, de folyamatosan előbukkannak az odaszúrásai, úgy volt,hogy akkor barátok leszünk,de egyszerűen nem bírom elviselni,folyton számonkér,hibáztat mindenért, hogy 0-24ben nem vagyok elérhető neki. Csak sajnálom is azért, mert úgy tűnik nincs senkije,és mindig egyből válaszol ha írok, és folyton csak velem beszélgetne, de a beszélgetések közben folyton provokál, fájdalmat akar okozni. Próbáltam vele többször beszélni erről,nem változik semmi. Néha olyan szívszorító üzeneteket ír, de utána mindegy megy ugyanúgy. Az én lelkemnek felszabadító, ha nem kell vele beszélnem,csak sajnálom őt nagyon, mert tudom, hogy nagyon bizonytalan magában és magányos. De nem akarok benne ragadni ebben a helyzetben, hisz elvileg barátok vagyunk, kb 20 percre lakunk egymástól, de sose találkozunk, 1 éve nem láttam, és nekem ez így nem igazi emberi kapcsolat. (ő persze ezt nem érti, mindig azt mondja miért nem lehet csak chaten) Tudom,hogy szánalmasan hangzik,hogy ezek után is foglalkozom vele, csak egyszerűen voltak idők amikor nagyon sokat beszéltünk,közel kerültünk egymáshoz, és eltekintve attól hogy sokat bántott még mindig azt szeretném hogy jó legyen neki.
2022. jún. 2. 14:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a radikális kapcsolatmegszakítással tudsz megszabadulni tőle.

Keményen hangzik, de elsősorban magadért vagy felelős, a saját mentális egészségedért. Nagyon nehéz lenne egy működő párkapcsolatot kialakítani valakivel ilyen teher mellett. )sőt szerintem lehetetlen)

2022. jún. 2. 15:06
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakits meg minden kapcsolatot vele.
2022. jún. 2. 15:11
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Tipik nő. Csorog s nyála a nárcisztikus parasztokra (mert a kiskamasz szinten megragadt ösztönvezérelt fejével azt hiszi ilyen a "magabiztos férfi") aztán mikor jön a feketeleves része a nárcival kefélésnek, ott már sír hogy milyen rossz neki...
2022. jún. 2. 15:14
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha buta vagy akkor folytasd csak. Csak kíváncsi vagyok hogyha egyszer lesznek gyerekeid, büszkén fogod e elmesélni nekik, hogy hagytad hogy egy ostoba srác alázzon. És hogyha a te lányoddal ugyanígy fog bánni valaki, nem akarod e letépni a faxát majd?
2022. jún. 2. 15:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Na várj... azt mondja a srác, hogy nagyon magányos, de mégis ragaszkodik az online kommunikációhoz, annak ellenére hogy 20 percre laktok egymástól?

Egy normális lányért én egy órát is lazán utaznék heti többször is, ez a nyomorék lelkisérült meg az ujja köré csavarta a fejedet mint ahogy a spagettit szokás...

Hol b*szom el?

Mondjuk nárci sem vagyok... lehet itt.

2022. jún. 2. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

Te meg egy tipikus pasi vagy, aki még életében nem látott p*nát, pedig biztos benne, hogy ő egy tökéletes egyed, egy főnyeremény, mert rendes és kedves, de egy nőnek se kell, és ezért a nőket hibáztatja.

2022. jún. 2. 15:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy percig se sajnáld . Nem is igényli.

Ennyi időd van, hogy egy trógerre áldozod? Rúgd ki, aztán majd keres magának valakit, akinek szívhatja a vérét.

2022. jún. 2. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

7+

Ő nem sajnál téged. Birtokolni akar semmiért.

2022. jún. 2. 15:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez a pasas ilyen! Menekülj!

@@@

Szabó Lőrinc - Semmiért egészen

2022. jún. 2. 15:45
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

[link]

Hogy rettenetes, elhiszem,

De így igaz.

Ha szeretsz, életed legyen

Öngyilkosság, vagy majdnem az.

Mit bánom én, hogy a modernek

Vagy a törvény mit követelnek;

Bent maga ura, aki rab

Volt odakint,

Én nem tudok örülni csak

A magam törvénye szerint.

Nem vagy enyém, míg magadé vagy:

Még nem szeretsz.

Míg cserébe a magadénak

Szeretnél, teher is lehetsz.

Alku, ha szent is, alku; nékem

Más kell már: Semmiért Egészen!

Két önzés titkos párbaja

Minden egyéb;

Én többet kérek: azt, hogy a

Sorsomnak alkatrésze légy.

Félek mindenkitől, beteg

S fáradt vagyok;

Kívánlak így is, meglehet,

De a hitem rég elhagyott.

Hogy minden irtózó gyanakvást

Elcsittithass, már nem tudok mást:

Mutasd meg a teljes alázat

És áldozat

Örömét és hogy a világnak

Kedvemért ellentéte vagy.

Mert míg kell csak egy árva perc,

Külön; neked,

Míg magadra gondolni mersz,

Míg sajnálod az életed,

Míg nem vagy, mint egy tárgy, olyan

Halott és akarattalan:

Addig nem vagy a többieknél

Se jobb, se több,

Addig idegen is lehetnél,

Addig énhozzám nincs közöd.

Kit törvény véd, felebarátnak

Még jó lehet;

Törvényen kívűl, mint az állat,

Olyan légy, hogy szeresselek.

Mint lámpa, ha lecsavarom,

Ne élj, mikor nem akarom;

Ne szólj, ne sírj, e bonthatatlan

Börtönt ne lásd;

És én majd elvégzem magamban,

Hogy zsarnokságom megbocsásd.

2022. jún. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!