Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van más is, aki a húszas...

Van más is, aki a húszas éveiben jár és nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy "nincsenek barátaim", de ezeknek az embereknek mindig van minimum egy ember. Nekem viszont 21 éves lány létemre tényleg nincs. Van a párom, akivel másfél éve vagyunk együtt és ennyi. Van 1-2 "haverom", akivel csak akkor beszélünk, amikor havi egyszer találkozunk egy kávéra. Viszont észre vettem, hogy tényleg senki mással még csak nem is beszélgetek üzenetben, csak a szüleimmel és a párommal. Régen ez másképp volt, de valahogy egyedül maradtam. Biztos megvan az oka, de nem is ez a lényeg. Mindössze érdekel, van más is, akinek nincsenek barátai? És ha igen, ti mit csináltok egész nap, van hobbitok, ami leköt?
2022. máj. 5. 20:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire helytálló a következtetésem, hogy ezek szerint a párod nem a barátod?
2022. máj. 5. 20:07
 2/25 A kérdező kommentje:
A párom a barátom. De kénytelen az lenni, ha a szerelmem is. Ha nem járnánk, akkor talán egy fiú haver lenne, akit bár szeretnék, mert nagyszerű ember, de neki hátsó szándékai lennének, mint minden férfi nemű havernak. És valljuk be, ha bármi rosszul sül el, már senkihez sem szólhatnék.
2022. máj. 5. 20:10
 3/25 anonim ***** válasza:
88%

#1 Baromira nem ugyanaz a társ, mint a barát. Ilyet csak az mondd akinek vagy egyik nincs, vagy egyik sem.

Amúgy nekem is volt ilyen időszakom, de sikerült kilábalnom. Olyan helyen élek ahol sok program van, szóval csatlakoztam egy rakás facebook csoporthoz ahol az emberek partnereket kerestek a kimozduláshoz.

2022. máj. 5. 20:13
 4/25 anonim ***** válasza:
6%
Istenem, ti heterók azért tudtok drámázni. Ezt most ne vedd sértésnek és némiképp még ide is vág, plusz szerintem szeretnél is valakivel beszélgetni, hogy elüsd az időt - a ciszhet nőknek ez a felfogása hogy "hurr hurr minden kan meg akar hágni egyiknek sem a személyiségem kell" annyira... irritáló egy idő után. De csak azért, mert *én szerintem* nincs baj, ha valaki szexuálisan érdeklődik a másik iránt, a szexualitásnem valami mocskos bűn. Értem, értem.. plátói kapcsolatot akarsz, de miért teszel úgy, mintha a világ legvisszataszítóbb bűne lenne, ha vki vonzódik hozzád, sőt, tovább megyek, le is akarna feküdni veled? Addig amíg tisztel és képes felnőtt módjára viselkedni, megbeszélni veled a dolgokat... mi a gond??
2022. máj. 5. 20:15
 5/25 anonim válasza:
82%

Jelentkezem!

Nekem is csak a párom és a szüleim vannak, velük beszélgetek, egyébként nem járok társaságba, nincsenek se haverjaim, se barátaim. Régebben társasági személy voltam, mindig volt valami programom a barátokkal, de az évek során szépen lassan kikoptak mellőlem, és egyedül maradtam.

Itthon van két macskám, én végzem a házimunkát, valamint rengeteg hobbim van, így nem unatkozom. Olvasok, sorozatozok/filmezek, rajzolok, festek, hímezek, kötök, valamint hetente járok lovagolni.

Néha hiányzik pletykálkodni valakivel, aki nem a párom, de ilyenkor nem tudok kit megkeresni. Az ismerkedés pedig egyszerűen nem megy már nekem. Történt pár dolog az utóbbi időben, és már nem bízom az emberekben.

2022. máj. 5. 20:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Négyesnek : azért van bajom vele, mert millió ilyen barátom volt és mindnek ugyanaz lett a vége. Bepróbálkozott 1-2, esetleg 5 éves barátság után és amikor elmondtam, hogy szeretem szívből, de nem úgy, akkor lépett. Minden sráccal ez történt egészen 18-19 éves koromig, amikor aztan egyedül maradtam pont emiatt. A nők nem tudtak elviselni soha, de ezt meg is értem talán. Sajnos többet kaptam külsőre, mint belsore, ezért minden férfi nemű barátommal úgy zárult a kapcsolat, hogy "ne haragudj, de én nem úgy látlak".
2022. máj. 5. 20:20
 7/25 A kérdező kommentje:
Harmasnak : remélem, hogy velem is történik egy ilyen csoda. Talán találok valamit, ami érdekel és másokkal társulhatok
2022. máj. 5. 20:21
 8/25 A kérdező kommentje:
Ötösnek : köszönöm! Némi megnyugvást adott, hogy lehet élni egyedül is. A lovaglás miatt irigyellek, legnagyobb örömöt adta gyerekként és mai napig álmom, de olyan helyen élek, hogy innen a legközelebbi lehetőség másfél óra és egy vagyon
2022. máj. 5. 20:23
 9/25 anonim ***** válasza:
14%

Szívesen beszélgetnék, de kicsit baszcsizza a csőröm, hogy minden jöttment butthurt nobody le fogja húzni a válaszaimat, akinek beletiportam ezzel a két hozzászólással a lelkébe.

Szerintem azzal nincs gond, hogy leléptek. Tudom, hogy szar, de ha belegondolsz ez a jobbik eset. Mint egy munkahelyi kapcsolat - nem kell és nem is egészséges olyan toxikus munkahelyi közeget fenntartani, ami mindkét felet lehúzza az életről. Nem voltatok kompatibilisek, ennyi. Nem voltak ugyanazok az igények, téged nem akartak traktálni se a saját vagy a te idődet rabolni. Vonzódni valakihez máshogy nem hátsó szándék, az érzelmek azok csak érzelmek. Nem kibszásból érdeklődtek utánad. :D

Azt viszont mindig "érdekesnak" találom, ha valaki képtelen kijönni a saját nemével cisz heteróként.

2022. máj. 5. 20:28
 10/25 A kérdező kommentje:
Én kedvelem a nőket, őszintén. És vágyom is a társaságukat. Minden hiányzik, amit csak egy nővel lehet igazán csinálni, legyen szó egy csajos beszélgetésről. (egyébként nem vagyok hetero, biszexuális vagyok).
2022. máj. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!