Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy internetes ismerősöm...

Egy internetes ismerősöm lérte, hogy találkozzunk, de én még nem szeretnék, hogyan utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani, viszont még csak 2 hete ismerem és rettentő messze lakunk egymástól.

2022. ápr. 4. 17:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
87%

#9. Ha neked az hülyítés, hogy nem fogok valakivel találkozni, úgy, hogy nem szeretnék, mert nem érzem magam biztonságban pár nap internetes beszélgetés után, és ezt a másik fél nem érti meg, pont nem fog érdekelni hogy a másik mit akar. Ha nem tudja figyelembe venni azt az üzenetet, miszerint "én még nem szeretnék találkozni, később lehet róla szó, de nekem ez még korai" akkor nyugodtan lehet menni, nem érdekel, mert nem egymást keressük.

Az, hogy leírom, hogy nekem mi a komfortzónám, és mi esik azon kívül az baromira nem hülyítés, bármennyire annak tűnik (neked).

Amúgy meg, hol is írtam, hogy bármilyen hadsereget bárhogyan is tartanék?

Igen, nő vagyok, ezt nagyon jól látod. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám két hétnyi beszélgetésből eldönteni, hogy akarok-e valakivel találkozni, vagy nem, és ha igen, akkor mikor. Ekkor viszont megint az a scenario lép életbe, hogy leírom neki, hogy később szeretnék. Ha megérti, és elfogadja, remek, ha nem, akkor keressen valalki mást, akit boldogíthat.

2022. ápr. 4. 22:55
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Önsorsrontás. Egy egeszseges onbizalommal es elettel rendelkezo ferfi nem fogja magát hetekig etetve es elutasitva erezni, inkabb keres olyat aki nem kattant és/vagy elutasító. Max a roncsok maradnak az arénában. Ergo ezzel a viselkedessel kiszelektálod a normalisakat, es megtartod a nyomikat. Aztan majd jon az elettapasztalat, hogy hááát egy sraccal taliztam, 4 honap utan, es o is olyan nyomi volt, nem is erdemes neten ismerkedni. De igen, csak nem így.

2022. ápr. 4. 23:01
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
Rendben, akkor ebben ezek szerint nagyon különbözik a véleményünk. És nem, ez nem csak most esett le. De továbbra is tartom, ha valaki nem érti meg (nem csak randi szinten) hogy most még nem akarok vele találkozni, és ezt nyíltan kommunikálom felé, akkor nem egymást keressük, és ha találkoznánk sem lenne belőle semmi hosszútávon. Semmilyen értelemben.
2022. ápr. 4. 23:05
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez emberfüggő, valaki szeret sokáig ismerkedni online amíg megismeri a másikat és kialakul valamiféle bizalom én is ilyen vagyok. Aztán futottam bele olyanba akire ráírtam és másnap már találkozni akart mert ő élőben szeret ismerkedni, de ezzel sincs baj, egyik sem normálisabb mint a másik. Egyszerűen különbözőek vagyunk.
2022. ápr. 4. 23:14
 25/26 anonim ***** válasza:
87%
Ha valakivel nem akarsz találkozni, az miért lenne sértés?
2022. ápr. 5. 16:23
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Akar, csak nem "szinte azonnal".

Számomra is ez egyébként teljesen elfogadható lenne, mert férfiként én is így vagyok ezzel. Ismerjük meg a másikat alaposan, nem kell sürgetni semmit.

2022. ápr. 6. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!