Netes ismerkedés, szerintetek találkozzak vele?
Figyelt kérdés
Facebookon beszélgetek egy sráccal, és beszéltük, hogy majd találkozunk, de én nem tudom, hogy akarok-e tőle esetleg barátságnál többet...ha találkozunk az rögtön randinak számítana, vagy csak normális baráti ismerkedésnek? Nem szeretném, hogy randinak vegye, amíg nem ismertem meg csak barátilag is a valósgában, és amíg ki nem alakul az a bizonyos baráti-bizalom/ bizalom.(16/L)2015. ápr. 7. 09:55
1/7 anonim válasza:
Mond hogy azért találkozzatok hogy sétáljatok. Meg közöld vele vagy célozz rá hogy nem randizni akarsz csak barátkozni, és majd ha megismeritek egymást más is lehet... Ilyen egyszerű.
2/7 A kérdező kommentje:
oh, köszi, ez jó ötletnek tűnik:D
2015. ápr. 7. 10:07
3/7 anonim válasza:
A találka előtt tisztázzátok, hogy mi is a célja annak, hogy személyesen is találkoztok. Aztán majd lesz valahogy. :)
4/7 A kérdező kommentje:
De nemtudom, hogy jó ötlet-e csak úgy megírni, hogy: Nem tudom, hogy akarok-e bármit is tőled, először csak barátként szeretnélek megismerni. Mert lehet hogy meg se fordult a fejében, hogy másképp legyen...bár valószínüleg így fogok tenni...csak ha meg ő nem barátilag akart találkozni velem, lehe teljesen meghal a beszélgetés..
2015. ápr. 7. 10:28
5/7 anonim válasza:
elsőre mond azt h pofavizit :-)
és van 1 órád erre
beültök iszok valamit (kv tea üdcsi) és beszélgettek
és majd ott kiderül h mi lesz a folytatása a dolognak ..
ha lesz
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor így lesz:D (tetszik a pofavizites szóhasználat:D)
2015. ápr. 7. 10:45
7/7 anonim válasza:
Már miért ne lenne jó ötlet? Természetes dolog, hogy előbb le akarod csekkolni a fiút. Ha ezt nem érti meg, akkor valami nagyon nem kerek nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!