Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek talalkozzak vele?...

Csenyke kérdése:

Szerintetek talalkozzak vele? Megismerjem jobban?

Figyelt kérdés

Bejelolt egy srac facebookon és pár napja beszélgetünk, és nagyon kedvelem, gondolkozunk azon hogy esetleg talalkoznank is, csak egy gond van...én Pesti ő meg Székesfehérvári.

Szerintetek elmenjek hozzá? (ő nemtud feljonni pestre)

Bajom lehet belőle? Vagy csak simán atver?

2014. aug. 17. 01:17
 1/4 anonim ***** válasza:
mi az hogy ő nem tud? jó vicc...
2014. aug. 17. 01:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha 18 alatt vagy, akkor ne minket kérdezz, hanem a szüleidet.
2014. aug. 17. 01:27
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

"Bejelolt egy srac facebookon és pár napja beszélgetünk"

"ő nemtud feljonni pestre"

szerintem csak egy potya szexre vágyik...kifogásokat én is tudok találni "miért nem tud lemenni"...de a valóság az, hogy nem ér meg neki ennyit egy dugás, főleg, lehet nem is lesz az, szóval inkább lerángat hazai pályára és talán könnyebben összehozhatja...

2014. aug. 17. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy nem tud Pestre jönni. Ne rontsad el a dolgodat vele már az első találkozással!!! Nem mész Székesfehérvárra, és kész. Majd ha tud, feljön. Kibírod addig nélküle.

(Ja, és ha melléknévként használod a székesfehérvárit meg a pestit, akkor kisbetűsök, ha főnévként -tulajdonnévként- , akkor nagybetűsök. Te pont fordítva írtad.) Inkább olvass, tanulj, nem éri meg ezen a fiún gondolkodni, aki várja a sült galambot a szájába.

2014. aug. 18. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!