Szerintetek talalkozzak vele? Megismerjem jobban?
Bejelolt egy srac facebookon és pár napja beszélgetünk, és nagyon kedvelem, gondolkozunk azon hogy esetleg talalkoznank is, csak egy gond van...én Pesti ő meg Székesfehérvári.
Szerintetek elmenjek hozzá? (ő nemtud feljonni pestre)
Bajom lehet belőle? Vagy csak simán atver?
"Bejelolt egy srac facebookon és pár napja beszélgetünk"
"ő nemtud feljonni pestre"
szerintem csak egy potya szexre vágyik...kifogásokat én is tudok találni "miért nem tud lemenni"...de a valóság az, hogy nem ér meg neki ennyit egy dugás, főleg, lehet nem is lesz az, szóval inkább lerángat hazai pályára és talán könnyebben összehozhatja...
Olyan nincs,hogy nem tud Pestre jönni. Ne rontsad el a dolgodat vele már az első találkozással!!! Nem mész Székesfehérvárra, és kész. Majd ha tud, feljön. Kibírod addig nélküle.
(Ja, és ha melléknévként használod a székesfehérvárit meg a pestit, akkor kisbetűsök, ha főnévként -tulajdonnévként- , akkor nagybetűsök. Te pont fordítva írtad.) Inkább olvass, tanulj, nem éri meg ezen a fiún gondolkodni, aki várja a sült galambot a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!