Egy internetes ismerősöm lérte, hogy találkozzunk, de én még nem szeretnék, hogyan utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam meg?
Szerintem meg kell indokolni és azzal értek egyet amit #2 írt.
Jelezni kell, hogy a jövőben visszatérhettek erre.
Nem pofára esés, csak egy hülye-filter, amit fel kellett húznom a kérdezőhöz hasonló mentális szindrómában szenvedők miatt.
Tény, hogy nem volt szó fiú lány dologról, de azt gondolom hogy ez a helyzet, ha már az egyik fél ennyire találkozni akar, de lehet csak a többi válasz vitt erre az álláspontra. Ettől függetlenül áll, hogy ha valakivel két hét után nem tudod hogy akarsz-e találkozni, akkor gondold át az életed, mert különben nehéz lesz.
Mi történt az ismertség alatt? (leveleztek, chat, videó is?)
Mit jelent az a "rettentő messze"
Hogyan képzeli a találkozást? A "rettentő messze" esetén más az ha ennyi idő után, ha azt mondja, hogy elmegy hozzád, és megint más, ha azt várja el, hogy menj el hozzá, ill. Párizsba, hogy félúton találkozhassatok.
Barátság, szerelem, férfi, nő... videos beszélgetésben kérd meg, hogy mutassa meg a személyiét biztonsági okból. Ha megmutatja, akkor jobban lehet benne bízni, ha nem, akkor valamiért titkolni akarja a személyazonosságát. Lehet, hogy furcsaság, de az is, hogy valami rosszat tervez, amit így megelőzhetsz.
Legyen videóban rögzített szerződésben, hogy akinek a részéről meghiúsul a találkozás, az fizeti a másik utazási költségét. Vannak ugyanis "vicces" emberek.
A videós beszélgetések bizonyos részeit rögzítsed, pl. a szerződést, de ezt mindenképpen az ő tudtával és beleegyezésével tedd.
Hát olyan mócsinggal biztos nem találkoznék, aki szerződést köt.
És nem mindenkinek elég két hét. Lehet, te bárkit akár le is szopsz 2 hét után, nem lesz ez az általános.
Nekem is meséltek ilyen "két hét után találkára hívott, mielőtt felszálltam a vonatra is felhívtam, amikor a vonatról leszállva nem várt senki a pályaudvaron, próbáltam hívni, onnantól elérhetetlenné vált". Természetesen nem biztos hogy mindenki ilyen, de a kéthetes ismerettség utáni találkozót korainak tartom.
Egyébként bárkinek lehet olyan élethelyzete, hogy x ideig nem tud találkozni, a megismerés időtartamától függetlenül is. Akkor már "szórakozik" "lapát"? Ugyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!