Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy internetes ismerősöm...

Egy internetes ismerősöm lérte, hogy találkozzunk, de én még nem szeretnék, hogyan utasítsam vissza úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Nem szeretném megbántani, viszont még csak 2 hete ismerem és rettentő messze lakunk egymástól.

2022. ápr. 4. 17:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg kell indokolni és azzal értek egyet amit #2 írt.

Jelezni kell, hogy a jövőben visszatérhettek erre.

2022. ápr. 4. 17:49
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
9: Te tudsz olvasni? Szöveget értelmezni? Most komolyan. BARÁTSÁGRÓL beszél rajtad meg a haverodon kívül mindenki. Nem randizásról meg társkeresésről. Akkor itt hol jön a képbe hülyítés meg a többi "döntésképtelen vagy, mert puncid van", szexista degradálás?
2022. ápr. 4. 17:49
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
Viszont ha egy srác "rettentő messze" lakik mégis találkozni akar akkor ő valószínűleg nem csak barátságot akar.
2022. ápr. 4. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindenki kangörcsös és lát potenciális fedezőpartnert minden ellenkező nemű egyedben. Plusz a kérdező sehol nem említette, hogy fiúról van szó. Lehet ennyi erővel fiú, de lehet lány is. Nem értem, miért kell kényszeresen rávetítened a kérdésre a saját pofára eséseidet.
2022. ápr. 4. 18:00
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem pofára esés, csak egy hülye-filter, amit fel kellett húznom a kérdezőhöz hasonló mentális szindrómában szenvedők miatt.

Tény, hogy nem volt szó fiú lány dologról, de azt gondolom hogy ez a helyzet, ha már az egyik fél ennyire találkozni akar, de lehet csak a többi válasz vitt erre az álláspontra. Ettől függetlenül áll, hogy ha valakivel két hét után nem tudod hogy akarsz-e találkozni, akkor gondold át az életed, mert különben nehéz lesz.

2022. ápr. 4. 18:15
 16/26 anonim ***** válasza:
18%

Mi történt az ismertség alatt? (leveleztek, chat, videó is?)

Mit jelent az a "rettentő messze"

Hogyan képzeli a találkozást? A "rettentő messze" esetén más az ha ennyi idő után, ha azt mondja, hogy elmegy hozzád, és megint más, ha azt várja el, hogy menj el hozzá, ill. Párizsba, hogy félúton találkozhassatok.

Barátság, szerelem, férfi, nő... videos beszélgetésben kérd meg, hogy mutassa meg a személyiét biztonsági okból. Ha megmutatja, akkor jobban lehet benne bízni, ha nem, akkor valamiért titkolni akarja a személyazonosságát. Lehet, hogy furcsaság, de az is, hogy valami rosszat tervez, amit így megelőzhetsz.

Legyen videóban rögzített szerződésben, hogy akinek a részéről meghiúsul a találkozás, az fizeti a másik utazási költségét. Vannak ugyanis "vicces" emberek.

A videós beszélgetések bizonyos részeit rögzítsed, pl. a szerződést, de ezt mindenképpen az ő tudtával és beleegyezésével tedd.

2022. ápr. 4. 18:15
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

Hát olyan mócsinggal biztos nem találkoznék, aki szerződést köt.

És nem mindenkinek elég két hét. Lehet, te bárkit akár le is szopsz 2 hét után, nem lesz ez az általános.

2022. ápr. 4. 18:25
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is meséltek ilyen "két hét után találkára hívott, mielőtt felszálltam a vonatra is felhívtam, amikor a vonatról leszállva nem várt senki a pályaudvaron, próbáltam hívni, onnantól elérhetetlenné vált". Természetesen nem biztos hogy mindenki ilyen, de a kéthetes ismerettség utáni találkozót korainak tartom.

Egyébként bárkinek lehet olyan élethelyzete, hogy x ideig nem tud találkozni, a megismerés időtartamától függetlenül is. Akkor már "szórakozik" "lapát"? Ugyan.

2022. ápr. 4. 18:26
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Épp ezért nem elég a felhívás, a videós beszélgetés kell, hogy lásd, valóban úton van.
2022. ápr. 4. 18:34
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki nem köt ilyen szerződést, akkor meg semmi gond, nem kötelező találkozni. A szerződés meg kölcsönös biztosítás, így korrekt.
2022. ápr. 4. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!