Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek találkozzak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találkozzak a sráccal vagy ne?

Figyelt kérdés

Instán megismertem egy srácot és az elején tök jól elbeszélgettünk de pár napja alig ír..nem is ír magától sose mindig én írok rá és akkor is 3 mondatot ha váltunk aztán meg leláttamoz..holnap találkoznék vele de nem tudom hogy jó ötlet-e...erősen gondolkozom azon is hogy nem is akarok vele találkozni mert ha neten ennyire nem tudunk kommunikálni,akkor fogalmam sincs hogy élőben menne-e..

Egyébként még sose volt barátom és soha nem is csókolóztam mert eléggé introvertált és félénk személyiség vagyok és egyszerűen élőben valahogy félek ismerkedni...

16l

2020. dec. 25. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Vedd figyelembe, hogy egy ember tök más élőben mint chatben, viszont hogy nem ír...

Bár ha nagyon rá érsz miért ne találkoznál vele, max otthagyod a francba ha nem jön be🤷

2020. dec. 25. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Nekem van egy hasonló barátom. Chaten alig beszélünk, van hogy leláttamoz és általában én írok neki, viszont élőben teljesen más, mintha nem is ugyan az az ember lenne, kedves aranyos figyelmes stb. Szóval egy próbát megér ;)
2020. dec. 26. 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne.
2021. márc. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!