Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem hívnak sehová a...

Miért nem hívnak sehová a barátaim?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben mindig megbeszélnek vmi programot (mozi, kajálás, ilyesmi) de nem tudom hol, mert élőben mindenhol ott vagyok velük. De bem titokban a hátam mögött szervezik, mert szoktam hallani, hogy pl. "Na akkor holnap jöttök a buliba? Megvettem nektek a jegyeket" vagy ilyesmiket. Engem meg se kérdeznek, hogy van-e kedvem. Miért?:((

Hogyan kéne "elhívatnom" magamat?

2022. márc. 30. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy ez egyoldalú. Hogy ők csak udvariasak veled, ezért nem üldöznek el, nem bántanak, de nem tekintenek barátnak, te meg a nyakukba akaszkodsz.
2022. ápr. 1. 09:08
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 ezért igyekszek nem sokat rajtuk lógni:( De szeretném hogy maguktól hívjanak el. Amúgy elég humoros és szórakoztató ember vagyok, de melletük nem tudok annyira szóhoz jutni (7ember)
2022. ápr. 1. 09:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Néha maga a távolság is megnehezíti ezt, tehát hogy azt gondolják, hogy Ja, a Béla/Jolán úgy is mindig siet a vonatját elérni, meg nem tud olyan gyorsan csatlakozni, s ezért nem hívnak.

Meg az is van, hogy barátságok változnak, emberek változnak és már nem azzal vannak, akivel korábban. Nekem volt 20 éves koromban egy olyan jó barátom, akiről azt hittem, hogy örökké barátok leszünk, aztán pár év múlva másfelé fejlődött a gondolkodásunk, eltávolodtunk...

2022. ápr. 1. 10:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerinted vagy humoros és szórakoztató, vagy szerintük is? Ez nem mindegy!

Remélem, érted a különbséget.

2022. ápr. 1. 11:12
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 szerintük is, nem csak kényszerből neveznek a vicceimen
2022. ápr. 1. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
És ha te szervezel valamit, arra mennek?
2022. ápr. 2. 09:18
 17/19 A kérdező kommentje:

#16 én nem nagyon szoktam szervezni

Lehet az is baj:(

2022. ápr. 2. 09:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Na ja... Tudod a kölcsönösség...

Meg az is lehet, hogy csak az egyik szervez valamiket, és neki nem annyira vagy a szíve csücske, és ezért nem hív téged, de a többiek meg kedvelnek.

2022. ápr. 4. 14:36
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 igazad lehet, de valahogy azt érzem, hogy mindenki kedvel, ezért nem értem mi van
2022. ápr. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!