Miért nem hívnak sehová a barátaim?
Az utóbbi időben mindig megbeszélnek vmi programot (mozi, kajálás, ilyesmi) de nem tudom hol, mert élőben mindenhol ott vagyok velük. De bem titokban a hátam mögött szervezik, mert szoktam hallani, hogy pl. "Na akkor holnap jöttök a buliba? Megvettem nektek a jegyeket" vagy ilyesmiket. Engem meg se kérdeznek, hogy van-e kedvem. Miért?:((
Hogyan kéne "elhívatnom" magamat?
Hát, vagy ők retkek, vagy veled van valami probléma. Lehet veled valami probléma, ami miatt nem annyira vagy jó társaság? Ha nem tudod kitalálni, rá is kérdezhetsz? Hátha valaki mond valami hasznosat.
Pl. túl sokat panaszkodsz, vagy túl válogatós vagy, vagy mindent folyton kritizálsz, vagy nagyon eltérő a politikai beállítottságod, mint a többieknek... pl. ilyenek.
Ha a barátaidnak tartod őket, akkor miért nem mondod nekik, hogy félfüllel ezt hallottad, és hogy most mi van, és miért.
Mi honnan a rákból tudjuk?
De miért nem kérdezed meg a barátaidat? Nem számonkérésre gondolok, nem hiszti kell, nem is követelőzés, csak hogy mondják meg, hogy mi az oka. Aztán vagy tudsz változtatni, vagy nem, és talán nem is akarsz azon változtatni, de legalább tudni fogod.
De mi tényleg nem tudhatjuk.
De azt is lehet, hogy te hívod el őket.
Pl. rendezel egy "teadélutánt" nálad, veszel, kölcsönkérsz egy társasjátékot, kártyapaklit és meghívod három legkedvesebb ismerősöd. Vasárnapra szervezd meg, ne totojázz! :-)
#5 ha rákérdezek, nem mondanak semmit, (külön-külön szoktam megkérdezni), de csak annyit mondanak, hogy rossz kedvem volt, nem akartam most társaságot...szval elvileg semmi személyes, de ezt annyira nem hiszem el
Meg ők kicsit régebb óta ismerik egymást, én csak úgy odacsapódtam a társaságukba, az elején úgy tűnt, mintha befogadtak volna, de mostmár nem tudom. Egyébként nem rosszindulatú emberek, de velem valahogy máshogy viselkednek, pedig kedves és (talán túlságosan is) segítőkész vagyok. Amúgy lányok vagyunk, de gondolom rájöttetetek, fiúknál valahogy jobb barátságok születnek. Amúgy nem vagyok túl lányos, lehet azért is kilógok kicsit, de személyiségben hasonlítunk. Bocsi ha kicsit katyvasz amit írtam, remélem tudtok nekem segíteni!❤❤
#1-nek igaza van
De egyébként szrni rájuk, keress olyanokat, akik szeretni fognak/nem csak feküleletesen tudnak.
Vagy amiket előttem leírtak már, azok is nagyon jók ^^
#9 köszönöm a válaszod❤
Nagyon szeretek velük lenni, bár a beszélgetéseikbe nem nagyon tudok kapcsolódni.:( Más társaság meg nincs nagyon az osztályban, más évfolyamokkal meg nem nagyon találkozok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!