Szinte elvesztettem az összes barátom. Nem hívnak már sehova. Szerintetek lesznek még barátaim?
Figyelt kérdés
Régóta jóba voltunk, együtt jártunk bulizni, iszogatni stb, de ez mára megszünt sajnos, pedig én jól éreztem velük magamat, mai napig gondolok vicces emlékekre. Sajnos szép lassan nekiálltak füvezni és egyéb jóságok minden egyes összejövetelnél amire én folyton nemet mondtam mikor kínálgattak vele. Szerintetek ez miatt nem hivnak sehova már? Tök rossz érzés hogy nincs senki akivel elmehetnék bulizni, vagy csak italozni egyet. 23 éves vagyok. Dolgozom, de itt a munkahelyen nincs senki a korosztályomból akivel tudnék ismerkedni.2020. dec. 8. 01:36
1/12 anonim válasza:
Ezek nem barátok. Jó, hogy nem tetted. Először füvet adtak volna csak, majd kokain, heroin, LSD. Ez egy valószínű romlott társaság, nem voltak a barátaid, nem veszteség értük. Lejtőre akartak vinni téged. Rossz társaság volt.
2/12 anonim válasza:
En elmennek veled bulizni,de most zarva vannak a szorakozohelyek.
3/12 anonim válasza:
1-es vagyok: Ők soha nem is voltak a barátaid. Csak le akartak itatni, hogy utána lerészegedjél és röhögjenek rajtad, vagy beletettek volna valami drogot az italodba és félkómásan fekszel a padlón. Kell ez neked ?
4/12 A kérdező kommentje:
hát azért annyira ugymond nem voltak olyanok. 5-6 éve ismertük egymást.Iskolába kezdődött suli utàn mentek az online gamek stb. egy 6fős baráti társaság volt. Már akkor is elmentünk együtt moziba. És mikor eljárogattunk igy bulizni ök se használtak semmit. Csak ittak. És ez így az utolsó 1-2 évbe megerősödött bennük és azóta nem keresnek már.
2020. dec. 8. 01:58
5/12 anonim válasza:
Hidd el, DE, olyanok. Nekem is volt hasonló társaságom. Az ilyenek minden rosszba belerángatnak és le akarnak húzni a saját szintjükre. Primitív szarládák....
6/12 anonim válasza:
Te hívtad őket, kerested őket? Próbáltál te szervezni velük programot? Nem 100% hogy attól mert füvezgetnek ilyen összejöveteleken attól még rossz emberek. Persze, lehet hogy igazuk van a hozzászólóknak, de ennyi infóból nem lehet biztosat mondani.
7/12 anonim válasza:
Először fű, utána kokain, LSD... Így megy ez, lefelé tartó megatív spirál. Örülj hogy megszabadultál ezektől a szemetektől.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, mindig kerestük egymást felváltva. Sose voltam kétszinű, hogy attól lenne ez. És igen. Mikor még csak füveztek akkor legalább kerestek.
2020. dec. 8. 02:12
10/12 anonim válasza:
1,3,5,7 vagyok : De miért keresnéd drogosok, meg alkoholisták társaságát. Gondolj a Deák-téri incodensre, lehet ott is "csak ittak vagy füveztek" és látjuk mi lett belőle. Óvakodj ezektől az emberektől, a sárba löktek volna téged, ha bajod esik, akkor meg otthagytak volna és még ki is röhögnek pluszba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!