Ugy erzem hogy elvesztettem barataim, mi tevo legyek?
18 eves srac vagyok, az osztalyomban eleg nepszeru vagyok
nem utalok senkit, nem szoktam veszekedni
de a barataim/osztalytarsaim nem is foglalkoznak velem, flegma mindenki
az allitolagis legjobb haverom nem hajlando eljonni a 18. szuletesnapomra, mert hogy akkor amikor tartom nem er ra...ezt az elott mondta mielott mondtam volna hogy mikor lesz..
a masik inkabb elmegy masokkal szorakozni ahova termeszetessen en nem vagyok meghivva
akkor mi van meg...harman megbeszeltunk egy programot, illetve en talaltam ki es meghivtam oket de aztan nekem kozbejott valami ami miatt nem tudok majd erre menni annyi valaszt kapok hogy "rip"...mintha annyira bannak hogy nem megyek
ezzel az 5-6emberrel nagyon joban vagyok/voltam
de igazabol pl ha nem vagyok egy hetet a suliba egyik se keres hogy mi van velem meg hasonlo...forditott esetben en meg mindig, mert engem tenyleg erdekel
meg na, neha azert jo beszelgetni valakivel...
Nem keres senki, nem beszel velem senki csak ugy
es rajtuk kivul nincs senki...elotte volt baratnom, de miutan szakitottunk nagyon egyedul vagyok honapok ota
Kezdem megszokni hogy csak vagyok egesz nap, aztan mikor hazaerek elem a kis eletem...de jo lenne megiscsak megosztani valakivel a napomat meg a dolgaimat
En probalok baratkozni, meg osszetartani az osztalyt de amilyen flegma mindenki mar csinalom
Hamis baratok meg nem kellenek
Tehat akkor tovabbra is maradjak egyedul aztan majd lesz valami kornyezetvaltas
en mar annyit probalkoztam, de mind hiaba
Vagy nem is kellenek baratok? A sportokban oromomet lelem es le is kot, eljek csak annak?
Vagy mi?
igen ebben bizom en is...higy majd idovel
csak a jelenlegi helyzetet hogyan kezeljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!