Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szinte elvesztettem az összes...

Szinte elvesztettem az összes barátom. Nem hívnak már sehova. Szerintetek lesznek még barátaim?

Figyelt kérdés
Régóta jóba voltunk, együtt jártunk bulizni, iszogatni stb, de ez mára megszünt sajnos, pedig én jól éreztem velük magamat, mai napig gondolok vicces emlékekre. Sajnos szép lassan nekiálltak füvezni és egyéb jóságok minden egyes összejövetelnél amire én folyton nemet mondtam mikor kínálgattak vele. Szerintetek ez miatt nem hivnak sehova már? Tök rossz érzés hogy nincs senki akivel elmehetnék bulizni, vagy csak italozni egyet. 23 éves vagyok. Dolgozom, de itt a munkahelyen nincs senki a korosztályomból akivel tudnék ismerkedni.

2020. dec. 8. 01:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi köze a fűnek ehhez, mindenki más módon szereti jól érezni magát, azokat sem közösítik ki akik nem isznak egy összejövetelen. Persze ha az ebből nem kérő személy folyamatosan becsmérli a fogyasztókat ilyen alkalmakkor, az hangulatromboló tud lenni és okkal nem akarják a negativitással mérgezni magukat az emberek. A túlbuzgó válaszolón meg látszik, hogy semmit nem tud a kábítószerekről és mégis mély meggyőződéssel állít róluk teljesen hamis dolgokat, az ilyen emberek miatt nem működik az országban a drogprevenció és a mértéket ismerő fogyasztás.

Egyébként persze, lesznek még barátaid, semmi nem állít meg ebben, rá kell jönnöd miért maradtál mostanában ki a bulikból, akár meg is kérdezheted, már annyira nincs tétje, és ha felfedezel egy hibát, akkor javítani kell rajta.

2020. dec. 8. 06:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj, és haverkodhatunk. :)
2020. dec. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!