Mit lehet várni egy olyan baráttól, aki panaszkodik a régi/elvesztett barátaira/kapcsolataira? Olyantól, aki néha túl negatív?
Nem mintha olyan sokat jelenthetne neki a múlt, de olyan pesszimista figura, aki a múltbéli csalódásai miatt a jelenlévő kapcsolatait nem tudja (igazán) értékelni. Pl. Azonkra panaszkodik, akik nem állnak mellette/nem figyelnek rá, közben mintha figyelmen kívül hagyná azokat, akik igen. Ez valami depressziósoknál berögzült mentalitás? Javulthat az idő folyamán? Rendes barátai vannak, de megtalálja bennük a szálkát és a múltban/önsajnálatában van megrekedve.
Alapjábavéve nem szeretem a negatív embereket egyértelműen, de kár érte, mert jófej másképp, saját bevallása szerint bipoláris zavara van, meg depressziós is.
Ismersz ilyen embereket?
#2 Átérzem a helyzetet, mert az én barátom is ellenkezõ-nem, kicsit nem is a barátom, hanem szóváteszi, hogy akar valami komolyabbat.
Nem tudom, mi baja, de a legzavaróbb, amikor kételkedik bennem, és azt hiszi nem szeretem, mert nem figyelek eleget rá (ami nem igaz), de fárasztó a hozzáállása, meg sokat vár el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!