Jól tettem, hogy kiakadtam az online (meleg) haveromra?
Hónapok óta egyre többször rám ír és mindig magáról beszél. Ha egy picikét ki akarom önteni a lelkem neki, akkor pár vígasztaló mondata után rögtön újra magára tereli a szót.
Úgy érzem, hogy csak muszájból hallgat végig, hogy azután pátyolgassam és motiváljam a lelkét. Többször volt az, hogy 1-2 óráig csak róla beszéltünk. Már nagyon kiégtem ebben.
Érdemes ennek véget vetnem vagy adjak neki egy esélyt? Ez volt a második figyelmeztetésem számára.
Egyszer megkérdeztem tőle, hogy mit kedvel bennem, de tényleg csak azt tudta írni, hogy “mert szereted a fiúkat”.
20 évesek vagyunk. Lány vagyok, ha ez számít.
Szia.
Ne legyél senkinek a lelki szemetese. Nyilván más,ha mind a két fél figyel egymásra. Ha úgy érzed akkor nyugodtan írd meg neki,ha így se veszi a lapot akkor szépen lassan leépíted magadról.
Igen, pár napig figyel arra, hogy csituljon.
Azt reagálta, hogy mindent negatívan látok, és elfelejtettem, hogy régebben jól éreztük magunkat. Ilyesmit írt tegnap, de egy bocsánattal leráztam magamról, mert felidegesített. Először nem is akarta érteni, szóval 1-2x újra magyaráztam neki a helyzetet.
Igen, mint írtam volt olyan, hogy rólam is beszéltünk, de az kevés ahhoz képest amennyiszer vele törődtem.
Ezek az online barátságok se nem tartósak, se nem értékesek, főleg, ha nem találkoztok és úgy nem alakul ki valami kapcsolat.
Szerintem egy narcisztikus pöcs lehet. Ha éppen van valami baja, gyorsan rád ír, kipanaszkodja magát, utána meg le vagy tojva. Tipikus vámpírfélék, leszívnak, aztán magadra hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!