Van meg jovoje az online baratok keresesenek? Esetleg online jatekokban? Eselyes,hogy ismeretlenul indulo baratsagok komolyra fordulnak?
Manapság nem tudom milyen a helyzet, de azt bátran állíthatom hogy életem jópár meghatározó személyiségét online játékokból ismertem meg. Mondjuk ez még főleg a 2000-es évek 2. felében volt. Már akkoriban is kezdett átállni a világ a neten élésre, de pl facebook és a többi hasonló platform még abszolút nem volt hangsúlyos. Talán békésebb, nyugodtabb idők is voltak, az emberekben is kevesebb volt a széthúzás és a gyűlölet.
Szerintem nyugodtan próbáld meg, bár kissé változott a világ, sokkal több ember online és ezáltal nagyobb lett a zaj, nehezebb megtalálni a tényleg hasonlókat. De ha nyitott szemmel jársz, menni fog.
2-es vagyok, igen erről elfelejtettem említést tenni! Nagyon nem mindegy hogy milyen játékot választasz, mert ahogy mondod is iszonyatosan megnőtt a toxicitás, és ez leginkább játékfüggő. Úgy tapasztaltam a legrosszabb ahol csapat alapú kompetitív, és sok a tini. Pl a LOL és hasonlók szerintem felejtősek, ha tényleg barátkozás a cél.
Amit ajánlani tudok azok inkább az ffa, esetleg coop pve alapú játékok. Illetve vannak még körökre osztott lazább poénosabb casual-ebb játékok, szerintem az ottani játékosréteg se veszi véresen komolyan a győzelmet, hanem inkább a szórakozás a szempont, így kevésbé lesz tele toxikus emberekkel.
5-ös szerencsés vagy, bár igaz nekem meg dotából :)
Azért is mondom hogy szerencsés, mivel ezek a játékok, a mobák a legtoxikusabbak közt vannak számontartva. És valóban lehet barátkozni ott is, ahogy a példánk mutatja, de ingame rengeteg toxikus emberrel is találkozni sajnos ezekben.
A Warcraft pl lehet jó, a 3. részt mai napig játsszák, és rengeteg kis szórakoztató custom map van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!