Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tényleg az akinek mondja magát?
Figyelt kérdés
Nem olyan régiben rámírt egy csaj és elkezdtük beszélgetni. Elég furcsán viselkedik, honnan tudhatnád, hogy tényleg az e akinek mondja magát, és nem e egy öregember mint jó pár internetes perverz csaló? Így online ismerkedni nem hiszem, hogy olyan bisztonságos lenne és amúgy is kissé paranoiás vagyok ilyen téren.2021. aug. 3. 17:09
1/13 anonim válasza:
Hivasozas, video, hanggal. Az is manipulálhato, de a spontaneitast nem tudja nanipulalni. Kozben irja fel egy cetlire a nicked. Snapen anonim fiokkal kivitelezheto. Amugy lanynak itt valoban soan adjak ki magukat, onjelolt erkolccsoszokbe belefutottam en is.
2/13 anonim válasza:
Sehonnan nem tudhatod. Esetleg ha reálosnak néz ki az insta/facebook profilja akkor nem kell annyira félni. Tehát van profilképe, iskola/város megjelölve, képek kutyáról, barátnőkről, és van kb 100+ ismerőse.
3/13 anonim válasza:
Csakis akkor mehetsz biztosra, ha videohívásoztok. De először csak kérd meg, hogy küldjön hangfelvételeket, mert szeretnéd hallani a hangját, általában olyankor nemet mondanak és kitalálnak valami ürügyet a kamu profilok.
4/13 anonim válasza:
#4 pontosan, én is így csinálom. #1 voltam.
5/13 anonim válasza:
el kell kérni a személyit vagy a jogsit, lakcímkártyával.
7/13 anonim válasza:
6-os, az azért egy kicsit túlzás, olyan információkat egy normális ember sem adna ki a netem..A legjobb és legegyszerűbb megoldás az a Skype.
8/13 anonim válasza:
Hívás először, lehetőleg olyan időpontban ahol nem tudja a barátnőit hozni. Ha azon átmegy, akkor videohívás és ezek legyenek spontán időpontok, ne előre megbeszéltek (hogy tudjon rá valakit szervezni).
A legtöbb kamu nem fog belemenni még a sima hívásba se és tényleg rengeteg van belőlük. Betegek/trollok/figyelem kell nekik, ki tudja még milyen okok miatt csinálják, de nagyon sok magát csajnak kiadó van.
9/13 anonim válasza:
A videóchat a legbiztonságosabb, de kérhetsz talit nappal, nyilvános helyen, akár a barátaidat is elhívhatod a helyszínre a biztonság kedvéért. Ha ellenzi a barátok megjelenését, a nappali talit, a videochatet, akkor valószínüleg kamu.
10/13 anonim válasza:
vagy menjetek el a kietlen bányatóhoz és ha oda se akar elmenni akkor , mondjad hogy plázába vennél neki cuccokat , ha arra se izgul rá akkor ez avyg kattant vagy zakkant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!