Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy tényleg az akinek mondja magát?
Én is sokszor tünhetek akkor kamunak :D
Utálok fotózkodni, így nem igazán küldök képet, meg ugye nincs is magamról kép. Ha szimpi a lány, akkor telefonos beszélgetés alaklmával nem tudok megszólalni. Videó hívás még rosszabb, mert mégjobban zavarban vagyok és akkor olyan, mintha nem is menne a kép, mert le vagyok fagyva :D
Ez kamunak hangozhat, de nem az, csak én vagyok ekkora szerencsétlenség. De első tali alkalmával is láthatja a lány, hogy nem túloztam, valóban nem tudok órákig is akár bővebben beszélgetni. Sok idő kell, hogy feloldódjak.
Nem mindenki kamu szerintem, aki "kifogást" keres, lehet az a valóság, pl az én esetemben is. Ettől persze nem mindenki ilyen.
Még egy ekkora szerencsétlenség nincs mint én.
Ráadásul a személyiségem is full kamunak hangzik. Demiszexuális vagyok, szóval csak olyan lánnyal fekszek le vagy bármi egyéb, akit szeretek. Persze ezt így nem szoktam a szájukba rágni. Csak hogy nekem nem igazán számít a külső, vagy a mell méret vagy bármi egyéb külső vonás. Egyedül a nagyon kövér lányokra nem tudok úgy tekinteni. Hűséges típus vagyok, de hogy a nyavajába ne lennék az, mikor nekem szerelem kell mindenhez. Kedves, vicces, aranyos, értelmes srác vagyok, romantikus hajlammal. Mellette 185 magas, sportos alkat. Ágyban még nem volt rám panasz soha, még az exek barátnői is kikezdtek velem mikor hallottak ezt azt. Enyhe bdsm is érdekel, szeretem kényeztetni a párom. Stb, stb stb.... De ugye ezek kifejtve nagyon varázslatosnak hangzanak, nem beszéltem még olyan lánnyal aki azt mondta volna, hogy ez nem jön be neki. Mindegyik csak csodálkozott, hogy hogy lehetek én szingli?? Meg hol a csapda??
Aki gyanakvó az simán gondolhat kamunak, majd ott van a #11 válaszom ami ezekre rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!