Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyit telefonáltok a barátai...

PilLepke kérdése:

Mennyit telefonáltok a barátaitokkal? 8-10 közelebbi ismerősöm van, akik felhívnak hetente párszor, ez így sokszor napi 4-5 telót jelent estefelé munka után. Ez csak nekem sok vagy nektek is terhes lenne?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ritkán szoktunk telefonon beszélni. Messengeren írunk le mindent. Csak akkor hívnak fel vagy én őket, ha nem vagyunk net közelben, de lenne egy fontos dolog és azonnali válasz kell. Néha jól esne telefonon is beszélgetni velük, de inkább találkozunk. Az a mennyiség, amit te írsz nekem is sok lenne.
2022. márc. 27. 10:24
 12/12 Shaddark ***** válasza:

"beszélgetések 95%-a panaszkodás"

Én ebből 2 (KETTŐ) percet szoktam bírni (Már amennyiben nem valami különleges dologról van szó, pl. elkapta a covidot, baleset érte ...) aztán fontos dolgom akad és leteszem.

2022. márc. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!