Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálhatnék, ha a barátnő...

Mit csinálhatnék, ha a barátnőm terhes, de a szüleinek nem hajlandó elmondani?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk.

Szerdán mondta, hogy két hete késik neki és én beszéltem rá, hogy akkor csináljon tesztet, még meg is vettem neki. Tegnap megcsinálta, az összes pozitív lett. Megkért, hogy erről ne beszéljek senkinek, a barátjának se (egy társaság vagyunk, az ő barátjának az én "párom" a legjobb barátja).

Aztán ma elhívott reggelizni, gondoltam mesél, hogy mi történt, elmondta-e, de fel sem hozta. Hazafele én kérdeztem meg, hogy sikerült-e beszélniük, de mondta, hogy nem, és egyelőre nem is akar ezzel foglalkozni, most inkább a féléves jegyei érdeklik, majd ha lemegy ez a tanulási, meg karácsonyi hajtás, elmondja a barátjának is, és a szüleinek is. Meg hogy ez egy jel, mert a barátjával az utóbbi egy hónapban kétszer is szakítottak és ez csak azt mutatja, hogy nekik együtt kell lenniük... Igazából most az is megfordult a fejemben, hogy talán direkt lett terhes. Mert nagyon rafinált, és nem ez lenne az első ilyesmi húzása. Bármit megtenne, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy ő akarja. De szerintem ha a barátja szakítani akar vele, akkor szakít vele terhesen is, vagy gyerekkel.

Senki nem tudja rajtam kívül.

2021. dec. 11. 12:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
Láttad azokat a teszteket? Lehet, hogy pont teged szívat.
2021. dec. 11. 12:38
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Remélem ez kamu kérdés. Nyilván a leírtak alapján ő is gyerek, gyerekként gondolkozik, hova akarna szülni így??
2021. dec. 11. 12:39
 3/33 anonim ***** válasza:
96%

Addig vár és addig nem mondja el senkinek, amíg kifut az abortusz idejéből. És állítom, hogy ezt is szándékosan csinálja. Hogy ne tudják rábeszélni a szülei vagy a párja.

Egyszóval jövő nyáron gyereket fog szülni, a párja valószínűleg elhagyja ..... a szülei meg akármit is gondolnak magukban, segíteni fogják, mert arra gondolnak, hogy az a csöpp újszülött unokájuk nem tehet semmiről (és ebben igazuk is van).

Mit csináljál?

Tulajdonképpen semmit. Ne szólj, ha ezt kérte tőled ez a lány. Mondjuk egy ilyen számító, másokat átverő nővel nem biztos, hogy barátkoznod kéne.

2021. dec. 11. 12:39
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

Hagyjad szerintem is

O dolga o tudja es utana ha kicsuszik az idobol mert meggondolja magat az is az o baja lesz mert allitom ha tudna mivel is jar egy gyerek akkor nem akarna

Biztos MTV-n sok tini mamit nez😀

2021. dec. 11. 12:45
 5/33 anonim válasza:
100%

Nem sokat - maximum azt, hogy te mondod el mindenkinek, de akkor meg magadra haragítod.

Egyébként nekem is az jutott eszembe, amit az első kérdezett: láttad azokat a teszteket, biztos, hogy pozitív lett? Csak mert barátnőd meglehetősen félvállról veszi az eseményeket; akármennyire gyermeteg valaki, egy terhességet ilyen könnyedén kezelni... Hát nem tudom. Furcsa egy szituáció, maradjunk ennyiben.

2021. dec. 11. 12:45
 6/33 A kérdező kommentje:

"Láttad azokat a teszteket?"

Láttam.

A szülei eléggé jómódban élnek, erre (is) támaszkodik valószínűleg. Például a barátjával ősz óta vitatéma, hogy a barátnőm az egyetem kezdete előtt, jövő nyáron már szeretne vele összeköltözni és hogy mindenképpen olyan lakást nézzenek, ahol két hálószoba van, mert ő 21 évesen, miután elvégzi az alapképzését a szaknak, gyereket akar.

A barátja meg abban sem biztos, hogy egyáltalán Pesten akar egyetemre járni, meg ő mondta többször, hogy a családi háttere miatt nem is feltétlen akar huszonévesen gyereket... A barátnőm meg tényleg nonstop a "közös életükről" beszél, meg hogy melyik környékeken nézelődjenek, tavasszal ugye már komolyabban fogja ezt venni a barátja.

Együtt vannak 13 éves koruk óta, és hiába mondjuk, hogy fiatalok és ne ezen pörögjön, neki az a válasza, hogy a nővére 2 év után menyasszony lett, vele meg a barátja összeköltözni sem hajlandó... Ja, csak a nővére akkor 26 éves volt, nem kamasz.

Az a baj, hogyha valami probléma van, vagy gond, akkor ő nem megoldani próbálja, hanem úgy csinál, mintha az nem létezne és várja, hogy majd magától megoldódik, vagy eltűnik.

2021. dec. 11. 12:46
 7/33 anonim ***** válasza:
46%
Mondd meg te a szüleinek. Az ő érdekében
2021. dec. 11. 12:57
 8/33 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy elnézem neked sokkal több eszed van mint a kis barátnődnek.
2021. dec. 11. 12:59
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
6 Azt azért említsd meg a barátnődnek, hogy ne feledje, jövőre már nagykorú lesz.A szülei pénzére ne apelláljon, mert semmilyen kötelességük nincs a nagykorú gyereküket az unokával eltartani.
2021. dec. 11. 13:00
 10/33 anonim ***** válasza:
88%

Azért ez nem kis szemétség a párjával szemben. Lehet ő nem is akarja a gyereket. Persze tudom no abortusz stb. de azért mégiscsak közösen kellene megbeszélniük ezt. A szüleiről nem is beszélve mert gondolom nem maga fogja fizetni az egyetemet, meg eltartani magát. Ha nem derül ki még addig míg lehet dönteni az ügyben, szerintem eléggé rossz végkifejlettje lehet az ügynek. Én szülőként akkorát csalódnék a gyerekemben hogy... A párja meg simán elhagyhatja, de szerencsétlenre azért a gyerektartást rákényszeríti.

Nehéz helyzet, mert vagy hallgatsz, és tettestárs leszel, vagy kitálalsz a barátjának/és vagy a szüleinek, de gondolom akkor barátnőd bedurcázik. De a francnak kéne ilyen számító barát.

2021. dec. 11. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!