Mit csinálhatnék, ha a barátnőm terhes, de a szüleinek nem hajlandó elmondani?
17 évesek vagyunk.
Szerdán mondta, hogy két hete késik neki és én beszéltem rá, hogy akkor csináljon tesztet, még meg is vettem neki. Tegnap megcsinálta, az összes pozitív lett. Megkért, hogy erről ne beszéljek senkinek, a barátjának se (egy társaság vagyunk, az ő barátjának az én "párom" a legjobb barátja).
Aztán ma elhívott reggelizni, gondoltam mesél, hogy mi történt, elmondta-e, de fel sem hozta. Hazafele én kérdeztem meg, hogy sikerült-e beszélniük, de mondta, hogy nem, és egyelőre nem is akar ezzel foglalkozni, most inkább a féléves jegyei érdeklik, majd ha lemegy ez a tanulási, meg karácsonyi hajtás, elmondja a barátjának is, és a szüleinek is. Meg hogy ez egy jel, mert a barátjával az utóbbi egy hónapban kétszer is szakítottak és ez csak azt mutatja, hogy nekik együtt kell lenniük... Igazából most az is megfordult a fejemben, hogy talán direkt lett terhes. Mert nagyon rafinált, és nem ez lenne az első ilyesmi húzása. Bármit megtenne, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy ő akarja. De szerintem ha a barátja szakítani akar vele, akkor szakít vele terhesen is, vagy gyerekkel.
Senki nem tudja rajtam kívül.
Még most a hétvégén szólnék a lány szüleinek és ezzel egyidejűleg a barátjának is.
A kis ri.anc direkt felcsináltatta magát és most arra játszik, hogy kifut az időből. Írod, hogy a srác már 2x szakítani akart vele, ezzel akarja magához kötni.
Lehet, hogyha a barátja most azonnal szakítana vele, egyből nem akarna lebabázni.
Végül anyukámnak, és az ő férjének mondtam el. Családi barátok a barátnőm szülei, együtt nőttünk fel. Szóval nem idegenszámban megyek náluk, konkrétan kulcsunk van a házukhoz (ahogy nekik is a miénkhez).
Anyukám szerint ezt azonnal meg kell nekik mondani, ő szerintem még most sem tért magához, de a férje azt mondja, hogy ebbe nem szabad beleszólni, ez nem a mi dolgunk. És hogy csak feleslegesen kavarásznánk, lehet a barátnőm is elmondja majd pár nap múlva otthon... De beszéltem vele is, és esze ágában sincs, mert hogy most neki tanulnia kell és nem ér rá erre, hagyjam békén a témával.
Szóval okosabb nem lettem nagyon. :(
Te így is elég okos vagy.
A barátnőd meg szimplán nem akar tudomást venni a dologról (márha valóban terhes). A figyelemelterelés is egy védekező mechanizmus.
Mindenképp mond el a szüleinek meg a szerencsétlennek is amelyikkel felcsináltatta magát.
Ha nem teszed te is cinkostárs leszel abban hogy tönkreteszi a srác életét.
Remélem, hogy hányni fog, mint a lakodalmas kutya.
Azért rossz ez a helyzet, mert ha az anyja megtudja, hogy ti tudtátok, akkor kiakad. De ez a kis hülye is, ha beköpitek. Remélem, hogy magától lebukik. Anyukád szerintem úgysem bírja ki, elmondja. Van egy vele egykorú lánya, teljesen bele tudja magát érezni a csaj anyukájának a helyzetébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!