Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálhatnék, ha a barátnő...

Mit csinálhatnék, ha a barátnőm terhes, de a szüleinek nem hajlandó elmondani?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk.

Szerdán mondta, hogy két hete késik neki és én beszéltem rá, hogy akkor csináljon tesztet, még meg is vettem neki. Tegnap megcsinálta, az összes pozitív lett. Megkért, hogy erről ne beszéljek senkinek, a barátjának se (egy társaság vagyunk, az ő barátjának az én "párom" a legjobb barátja).

Aztán ma elhívott reggelizni, gondoltam mesél, hogy mi történt, elmondta-e, de fel sem hozta. Hazafele én kérdeztem meg, hogy sikerült-e beszélniük, de mondta, hogy nem, és egyelőre nem is akar ezzel foglalkozni, most inkább a féléves jegyei érdeklik, majd ha lemegy ez a tanulási, meg karácsonyi hajtás, elmondja a barátjának is, és a szüleinek is. Meg hogy ez egy jel, mert a barátjával az utóbbi egy hónapban kétszer is szakítottak és ez csak azt mutatja, hogy nekik együtt kell lenniük... Igazából most az is megfordult a fejemben, hogy talán direkt lett terhes. Mert nagyon rafinált, és nem ez lenne az első ilyesmi húzása. Bármit megtenne, hogy úgy legyenek a dolgok, ahogy ő akarja. De szerintem ha a barátja szakítani akar vele, akkor szakít vele terhesen is, vagy gyerekkel.

Senki nem tudja rajtam kívül.

2021. dec. 11. 12:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Roppant egyszerű a megfejtés!:)

Előttem a 28-as ma írt egy véleményt és nekem, mint a kérdéshez hozzászólónak felugrott a listában. Ahogy neked is, gondolom!?:)

2022. nov. 4. 17:16
 32/33 anonim ***** válasza:
Jó. De akkor a #28-as hogy talált vissza ide? :D vagy miért?
2022. nov. 4. 20:10
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
28as vagyok.Véletlenül találtam erre a kérdésre és hozzászoltam :D ilyen egyszerű
2022. nov. 4. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!