Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem érdeklem? (Részletek lent)

Nem érdeklem? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja ismerkedtem meg interneten egy emberrel, akivel azóta többször is találkoztam, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg dologban egyetértünk, stb. Viszont egy dologban nem. Neki sok barátja van, nekem szinte csak ő. Annyira érdekes személyiség, hogy amikor több órán keresztül beszélgettünk (interneten) akkor tök vidám és felszabadult voltam, amint letettük a hívást, rögtön mélydepresszió szerű hangulatom lett. Én mindig azonnal válaszolok neki, az ő válaszára órákat kell várni általában, de emellett mondja hogy nagyon bír meg szeret velem lenni/beszélgetni. Nem tudok kiigazodni rajta. Mit tegyek, hogy ne legyek szomorú lassan FOLYAMATOSAN emiatt?

2022. febr. 23. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

“Én mindig azonnal válaszolok neki, az ő válaszára órákat kell várni általában”

Leírtad, neki sok barátja van.

Neked csak ő.

Ő elfoglaltabb. Nyilván nem csetel éjt nappallá téve, hanem egyéb elfoglaltságai vannak elsősorban.

Micsoda beteg dolog valakitől azonnal, vagy órákon belül választ várni?

Neked nincs más dolgod: tanulás, munka, művelődés, sport, stb?!

Nem szabad rátapadni mások életére, időt követelni magadnak, sőt, elvárni, hogy még aznap vákaszoljon, ha ráírsz.

Egészségtelen.

2022. febr. 24. 03:39
 12/13 anonim ***** válasza:

“Meg szoktam kérdezni, hogy mikor ér rá, általában soha nem ér rá velem beszélni”

Terhére vagy. Udvarias, nem akar megsérteni. Túl sokat akarsz. Ő éli a normális, laza életét, te meg rátapadsz. Nem szabad. Engedd el. Nyiss kifelé. Az ember nem egysíkúan él. Sok -sok ismerőse lehet: gyerekkori, aztán lakóhelyi, iskolai, munkahelyi, soortköri, klub ismeretségek, stb.

Járj sportolni, űzz valamilyen hobbit, ami az érdeklődési körödbe vág.

2022. febr. 24. 03:44
 13/13 anonim ***** válasza:

#7:

na az a legrosszabb amikor ír valaki, elolvasom és később akarok neki majd írni, de ő még ír, ír, ír, hogy hátha reagálok valamit

én amikor "nem csinálok semmit", akkor pl gyakorizok, youtubeozok, képzem magamat, dolgozok, játszok, beszélgetek, alszok.....mindig van valami "semmittevés"

szintén fiú, vagyis inkább már férfi vagyok, mivel 29 vagyok

sokat beszélgetek neten másokkal, de kifejezetten utálom ha valaki ilyen energiavámpír, mi az hogy ha nem beszélek vele, meg vége a beszélgetésnek, akkor depressziós??? az ilyen embereket kerülöm, mert nem szeretem, ha valaki életképtelen szociálisan

azzal nincs baj ha valakinek mondjuk nem nagyon van beszélgető partnere és velem beszélget csak, de az, hogy letargiába zuhan és folyton az én társaságomat igényli az elég negatív

2022. febr. 24. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!