Érdeklem vagy nem? Lent hosszabban kifejtem.
Egy 26 éves sráccal pár hete ismerkedtem meg egy szórakozó helyen egy csóknál több nem történt köztünk. Amikor haza értem már láttam, hogy bejelölt a közösségi oldalon és egyből írt is. Másnap eljött elénk , beszélgettünk, de aztán eltűnt. Majd újra keresett találkoztunk párszor és legutoljára nála töltöttem az estét. Mivel olyan hírben állt , hogy csak "arra" megy így úgy könyveltem el , hogy ezzel be is fejeztük. Viszont másnap újra írt üzenetet , amit én később vettem észre, mert elmentünk vásárolni oda , ahol ő dolgozik, de próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne vegyen észre nehogy azt higgye , hogy miatta mentem abba a bevásárló központban, de ahogy beértünk ő egyből észrevett kirakta a rögtön jövök táblát és bejött utánunk vásárolni a barátjával, de én továbbra sem vettem róla tudomást , féltem a reakciótól . Amikor fizettünk ők a másik kasszánál álltak és ahogy mentem kifelé lehetett rajta látni, hogy alig várja , hogy ő is fizethessen , nehogy elmenjek és ne tudjunk beszélni. (ezeket onnan tudom, hogy egy ismerősöm figyelte , hogy mit csinál ) Majd végül megszólított , hogy "hahó meg sem ismersz?" Váltottunk pár szót, de nekem sietnem kellett , így eljöttem. Végül itthon vettem észre, hogy írt mielőtt találkoztunk volna a boltban. A kérdése a levélben az volt, hogy mit csinálok ma? Gondolhatjátok , hogy örültem , hogy keresett vissza is írtam , hogy még nem tudom van-e valami ötlete.. már azon tűnődtem mit vegyek fel a randira , mire vissza írt, hogy volt, de már mindegy .. azt írta inkább alszik. Nem tudtam hova tenni , hogy élőben majd megveszett , hogy beszéljünk , neten pedig egyszerűen leráz .. Élőben sokkal másabb ( ne értsetek félre nem az interneten élek ) csak egyszerűen nem értem, hogy most mi van .. úgy éreztem , hogy érdeklem amiatt , ahogy a boltban viselkedett, aztán egyszer csak leráz és nem keres.
Mit tegyek?
Kérdezd meg tőle,hogy miért változott meg a hangulata,miért nem lelkesedik annyira ,mint a boltba? Pedig te azt nagyon aranyosnak találtad és igazán jól esett,de ekkor még nem sejtetted,hogy írt Neked blablaa
Egyébként lehet,hogy rosszul esett neki a "nem nézek oda". Akárhogy próbálod leplezni meg játszani a bambát mindig észre lehet venni az embereket,hogy most tényleg nem látnak vagy direkt forgolódnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!