Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdeklem vagy nem? Lent...

Érdeklem vagy nem? Lent hosszabban kifejtem.

Figyelt kérdés

Egy 26 éves sráccal pár hete ismerkedtem meg egy szórakozó helyen egy csóknál több nem történt köztünk. Amikor haza értem már láttam, hogy bejelölt a közösségi oldalon és egyből írt is. Másnap eljött elénk , beszélgettünk, de aztán eltűnt. Majd újra keresett találkoztunk párszor és legutoljára nála töltöttem az estét. Mivel olyan hírben állt , hogy csak "arra" megy így úgy könyveltem el , hogy ezzel be is fejeztük. Viszont másnap újra írt üzenetet , amit én később vettem észre, mert elmentünk vásárolni oda , ahol ő dolgozik, de próbáltam úgy helyezkedni, hogy ne vegyen észre nehogy azt higgye , hogy miatta mentem abba a bevásárló központban, de ahogy beértünk ő egyből észrevett kirakta a rögtön jövök táblát és bejött utánunk vásárolni a barátjával, de én továbbra sem vettem róla tudomást , féltem a reakciótól . Amikor fizettünk ők a másik kasszánál álltak és ahogy mentem kifelé lehetett rajta látni, hogy alig várja , hogy ő is fizethessen , nehogy elmenjek és ne tudjunk beszélni. (ezeket onnan tudom, hogy egy ismerősöm figyelte , hogy mit csinál ) Majd végül megszólított , hogy "hahó meg sem ismersz?" Váltottunk pár szót, de nekem sietnem kellett , így eljöttem. Végül itthon vettem észre, hogy írt mielőtt találkoztunk volna a boltban. A kérdése a levélben az volt, hogy mit csinálok ma? Gondolhatjátok , hogy örültem , hogy keresett vissza is írtam , hogy még nem tudom van-e valami ötlete.. már azon tűnődtem mit vegyek fel a randira , mire vissza írt, hogy volt, de már mindegy .. azt írta inkább alszik. Nem tudtam hova tenni , hogy élőben majd megveszett , hogy beszéljünk , neten pedig egyszerűen leráz .. Élőben sokkal másabb ( ne értsetek félre nem az interneten élek ) csak egyszerűen nem értem, hogy most mi van .. úgy éreztem , hogy érdeklem amiatt , ahogy a boltban viselkedett, aztán egyszer csak leráz és nem keres.

Mit tegyek?

2015. jan. 5. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle,hogy miért változott meg a hangulata,miért nem lelkesedik annyira ,mint a boltba? Pedig te azt nagyon aranyosnak találtad és igazán jól esett,de ekkor még nem sejtetted,hogy írt Neked blablaa

Egyébként lehet,hogy rosszul esett neki a "nem nézek oda". Akárhogy próbálod leplezni meg játszani a bambát mindig észre lehet venni az embereket,hogy most tényleg nem látnak vagy direkt forgolódnak :D

2015. jan. 5. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen biztos észrevette, hogy direkt nem veszem észre.. Írtam neki ma, de nem válaszol. Személyesen beszélek vele majd , ha úgy alakul. A problémám az, hogy nem tudom mik a szándékai.. és mivel nem válaszol így egy személyes találkozót sem tudok vele megbeszélni..
2015. jan. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!