Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most jogosan esik nekem...

Ez most jogosan esik nekem rosszul?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel eddig napi szinten beszélgettünk, most pedig már inkább ignorál, max. 1x ír 2-3 akár 4 naponta. Viszont többször is posztol sztorijába, amit szoktam látni. Nem szoktam ezen fennakadni különösebben, viszont most láttam, hogy a sztorijába kirakott videóban látszik a telefonjának kijelzője, amin pedig tisztán kivehető a chatfej, hogy valaki mással tuti beszélget, viszont nekem 2 napja nem írt semmit, csak mondta, hogy majd amikor tud, akkor ír. :| Ez nekem így most piszok sz*rul esik, de nem tettem szóvá neki. Persze arra hivatkozik, hogy sok a munka, stb. és ezért nem ír, ebben eddig a pontig nem is kételkedtem, csak vártam türelmesen... Most viszont nem tudom mit tegyek, ha engedek a pillanat hevének, akkor már rég tiltva lenne mindenhonnan.
2022. febr. 10. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben a helyzetben elgondolkoznék, hogy nem voltam-e kicsit túl sok az elmúlt időszakban és visszavennék. Attól még, hogy valakivel barátok vagyunk nem kell minden nap beszélgetnünk.
2022. febr. 10. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem erőltettem soha sem, hogy mindennap beszéljünk.
2022. febr. 10. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést, teljesen normális hogy másokkal is beszél az ember és az is hogy nem azon múlik egy barátság, hogy naponta beszéltek-e. Sőt, az lenne a baj ha nem így lenne és az egyik fojtogatva akaszkodna a másikra.

Neked se ártana más ismerős, új barátságok, mert ez így nem valami jó a részedről.

2022. febr. 10. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Vannak más barátaim is, persze, nem csak ő. Csak az a fura nekem, hogy képes napokig ignorálni, arra hivatkozva, hogy nem tud írni (de ugye ezek szerint mégis tudna). De ahogy mondtam, sosem erőltettem, hogy mindennap beszéljünk, meg különösebben az sem zavarna és/vagy érdekelne, hogy másokkal is beszél. A másik meg az, hogy mikor mégis visszaír, akkor van, hogy telibe észre sem veszi, amit írtam. Hanem elkezd írni teljesen másról. Ennek meg nem sok értelme van így.
2022. febr. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!