Jogosan esik rosszul?
Pár napja volt a névnapom és alig köszöntött fel valaki. Persze én sem tartom nagy dolognak, meg én se köszöntök embereken minden nap, de a szorosabb társaságon belül igen az embereket. Azt gondolom, hogy tényleg bírnak/szeretnek de már többször előfordult, hogy nem köszöntöttek se névnapon de még szülinapon sem és úgy, hogy tudták mondjuk egy nappal előtte hogy másnap lesz mondjuk a névnapom. Plusz a közösségi oldalakon is megjelent kép amiből ha el is felejtették akkor eszükbejuthatott volna hogy megköszöntenek, ugyanis látták.
Idegenek köszöntgetnek, míg akik a barátaim meg a társaságunk tagja, barátom által lett barátaim na ők meg nem :(
Nálunk a családban a szülinap csak, amit általában nem felejtünk el. Ha olykor mégis, akkor sincs belőle sértődés, hiszen felnőttek vagyunk, dolgozunk, megvannak a magunk gondjai!
Olyan is volt már, hogy én elfelejtettem a saját szülinapomat! Mikor a nővéreim köszöntöttek fel, akkor kaptam észbe...😅
A névnapot egyáltalán nem szoktuk ünnepelni! Azt sem tudom, a nővéreimnek mikor van!
Gyerekként a szüleink, nagyszüleink ünnepelték csak a névnapjainkat.
Egyebkent, jó, hogy eszembe juttattad, mert teljesen elfelejtettem volna, hogy nekem e hónap huszonegyedikén van! Bár, nem érdekel különösebben, azért köszi!😁
A barátod barátai nem a te barátaid. Ha nem köszöntenek fel valószínűleg nem is kedvelnek vagy már rég elrejtették az oldalad.
A helyedben inkább azon gondolkoznék, hogy a saját barátaid miért nem bár hozzátenném, hogy a barátság mértéke nem a Facebook értesítés szerinti köszöntés kellene, hogy legyen. A Facebook barátok nem igazi barátok.
Szerintem vess egy kis számot magaddal a “barátokkal” kapcsolatban meg olvasd a jeleket.
Ezt abszolút nem bántóan szántam inkább csak hogy ne edd magad ilyen haszontalan dolgok miatt.
Te mindig minden ismerősödet felköszöntöd?
A fb-ot hagyjuk. Az értelmetlen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!