Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan esik rosszul?

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Pár napja volt a névnapom és alig köszöntött fel valaki. Persze én sem tartom nagy dolognak, meg én se köszöntök embereken minden nap, de a szorosabb társaságon belül igen az embereket. Azt gondolom, hogy tényleg bírnak/szeretnek de már többször előfordult, hogy nem köszöntöttek se névnapon de még szülinapon sem és úgy, hogy tudták mondjuk egy nappal előtte hogy másnap lesz mondjuk a névnapom. Plusz a közösségi oldalakon is megjelent kép amiből ha el is felejtették akkor eszükbejuthatott volna hogy megköszöntenek, ugyanis látták.

Idegenek köszöntgetnek, míg akik a barátaim meg a társaságunk tagja, barátom által lett barátaim na ők meg nem :(

2021. nov. 14. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a családban a szülinap csak, amit általában nem felejtünk el. Ha olykor mégis, akkor sincs belőle sértődés, hiszen felnőttek vagyunk, dolgozunk, megvannak a magunk gondjai!

Olyan is volt már, hogy én elfelejtettem a saját szülinapomat! Mikor a nővéreim köszöntöttek fel, akkor kaptam észbe...😅

A névnapot egyáltalán nem szoktuk ünnepelni! Azt sem tudom, a nővéreimnek mikor van!

Gyerekként a szüleink, nagyszüleink ünnepelték csak a névnapjainkat.

Egyebkent, jó, hogy eszembe juttattad, mert teljesen elfelejtettem volna, hogy nekem e hónap huszonegyedikén van! Bár, nem érdekel különösebben, azért köszi!😁

2021. nov. 14. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:

A barátod barátai nem a te barátaid. Ha nem köszöntenek fel valószínűleg nem is kedvelnek vagy már rég elrejtették az oldalad.

A helyedben inkább azon gondolkoznék, hogy a saját barátaid miért nem bár hozzátenném, hogy a barátság mértéke nem a Facebook értesítés szerinti köszöntés kellene, hogy legyen. A Facebook barátok nem igazi barátok.

Szerintem vess egy kis számot magaddal a “barátokkal” kapcsolatban meg olvasd a jeleket.

Ezt abszolút nem bántóan szántam inkább csak hogy ne edd magad ilyen haszontalan dolgok miatt.

2021. nov. 14. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már megszoktam az ilyesmit, hogy csak én köszöntgessek mindenkit.
2021. nov. 14. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezzel nem értek egyet teljesen, hogy a barátom barátai (nők-férfiak vegyesen) ne lehetnének már az én barátaim is 5 év után. Szoros barátok lettünk, úgy is találkozunk, hogy a barátom nincs ott, megbeszélünk mélyebb, intimebb témákat is egymással. Viszont soha nem köszöntenek fel, ami számomra fura. Mondom, nem nagy szám a névnap, neg azt se várom el hogy szülinapon körülöttem forogjon a világ, viszont nekem ez kicsit fura és rosszulesik. Tény, hogy nem szoktam bulit rendezni vagy eseményt a születésnapomra de ha 1000%-ig tudom, hogy tudják hogy most nekem névnapom vagy szülinapom van, akkor miért nem köszöntenek? Fél perc lenne rámdobni egy üzit vagy valami. Jól esne, ha gondolnának rám ahogy én is szoktam rájuk.
2021. nov. 21. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt nem lehet kierőszakolni és nem is célom, igazából csak kíváncsi voltam a véleményetekre és köszi nagyon hogy írtatok!
2021. nov. 21. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Te mindig minden ismerősödet felköszöntöd?

A fb-ot hagyjuk. Az értelmetlen hülyeség.

2021. nov. 22. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!