Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan esik rosszul?

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó, elég introvertált lány vagyok. Viszont szeretem a mély beszélgetéseket. A bulik, pia helyett a pikniket vagy bármilyen kulturális jellegű eseményt szeretek, bekuckózva olvasást jobban élvezem, mint a partikat. Nehezen nyílok meg embereknek, de egy srác egészen közel került a lelkemhez, ő kezdett el velem barátkozni, beszélgetni. Napi szinten keresett, egyetemenn minden előadásra együtt jártunk. Úgy veszem észre hogy jól kijövünk, jókat beszélgetünk. Nemrég volt a szülinapja, és egyik ismerősöm Instáján kint volt a kép hogy volt egy összejövetel a szülinapja alkalmából, én viszont nem tudtam róla. Egész nap velem van a suliban, de a szülinapjára nem hív el. Nem értem, miért. Még csak nem is említette hogy lesz ilyen, az Instáról kellett megtudnom. Most kicsit rosszul esik. Meg kéne említenem ezt neki?

20/L

2020. júl. 1. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, hogy tudja, hogy nem szereted a bulikat, piálást, és nem hívott el.
2020. júl. 1. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Magad írtad, hogy nem vagy egy partiba járó ,bulizós nő. Gyanítom, hogy ezt többször kitárgyaltátok, megbeszéltétek. Így nem hívott el. Én se hívnálak, ha beszélgetés közben elmondod, hogy nem szereted a bulikat..
2020. júl. 1. 23:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért megkérdezhette volna, hogy el akarsz-e menni. Szerintem kérdezd meg, miért nem hívott el.
2020. júl. 1. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje ismered?

Ha nem régóta, akkor simán lehet, hogy van egy összeszokott társasága, amibe nehéz lett volna téged is belevonnia és tudta, hogy úgysem rajongsz a bulizásért stb, így inkább maradt az addigi társaságnál

2020. júl. 1. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideje ismered? Miről szoktatok beszélni, csak sulis dolgokról? Tartjátok a kapcsolatod egyetemen kívül is, pl. délután/hétvégén? Lehet nem is voltatok annyira jóba, csak az egyetem miatt.
2020. júl. 2. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, simán esélyes, hogy a részéről nem akkora barátság az egész, hanem egyszerűen együtt van órátok, szóval egyetemi haverság. És lehet, hogy te egyoldalúbban rajongsz érte.

Másrészt, az is simán lehet, hogy a közvetlenebb barátait hívta csak meg.

Harmadrészt, ha tudja, hogy te nem vagy bulis, akkor lehet, hogy azért nem hívott meg.

Az mondjuk mindenképp lejön az egészből, hogy valószínűleg annyira mégsem szereted a mély beszélgetéseket.

2020. júl. 2. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ne említsd meg, hiszen szíve joga eldönteni, hogy kiket hív meg.
2020. júl. 2. 00:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ezekre gondoltam most így hirtelen:

-tudja, hogy nem szereted a bulikat, ő meg nem akart elutasító/ nemleges választ, így nem is írt

-összeszokott csapat és nem szeretik a külsősöket

-nem ismer annyira régóta, de a csapat több éves barátokkal van tele

-te többre értékeled a barátságotokat, mint ő

-meglepetésbuli: nálunk gimiben (idén érettségiztem le) meglepően népszerűek voltak, szóval lehet nem is ő szervezte

elhiszem, hogy rosszul esik, engem is bántott volna, de (tegyük fel ő tudott a buliról), legalább elhívhatott volna.

2020. júl. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!