Hogyan tudnék érvényesülni?
Figyelt kérdés
Ha van egy baráti társaságunk amiben mindenki mindenben jobb nálam (okosak, jól sportolnak, jól rajzolnak, stb…), hogyan érvényesüljek? Se ők, se én nem tudunk egy dolgot mondani amiben jobb vagyok náluk. Mit csináljak? Hogy érezzem jól magam így a társaságukban?2022. febr. 6. 22:39
1/1 anonim válasza:
Például ne versenyből csinálj dolgokat, hanem mert örömöd leled benne. Én sem azért teszek dolgokat, hogy azzal vergődjek, hanem mert érdekelnek és szeretnék hozzájuk érteni minél jobban. Emiatt automatikusan én lettem a baráti körben az adott dolog "guruja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!