Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék társaságban...

Hogyan tudnék társaságban érvényesülni? Nem tudok megszólalni, senki nem vesz észre.

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a suliban egyetlen egy barátnőm van, de már nem érzem jól magam vele. Szívesen baratkoznek masokkal is az osztályból. Ők nem utasitanak el, de mégis ha Velük vagyok nem tudok megszólalni, hozzászólni a témához. Nem mindig azért mert nem érdekel a téma, de még csak reagálni sem tudok rá. Ha csönd van és pl tudnék beszélni akkor se tudom hogy miről kéne, mit vessek fel. Félek hogy mit gondolnak majd rólam. Sose tudok semmi vicceset mondani, és ha valaki mond valamit az esetek 90%-aban csak nevetek és Ennyi. Tudnátok valami tanácsot adni, segíteni? Nagyon egyedül vagyok.
2015. febr. 25. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:
random mondj valamit ami először eszedbe jut
2015. febr. 25. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!