Rosszul esik, hogy senki nem lep meg, de szerinted igazam van?
Én is így vagyok ezzel, de én már vagy 10 éves korom óta még csak ajándékot sem kapok, nemhogy meglepetést az ilyen alkalmakkor. Megszoktam már, nem is hiányzik annyira, de nagyon-nagyon tudnék neki örülni én is.
Ilyen az élet, nem kaphatunk meg mindent.
Én legjobb barátnőmtől csak egy dezodor csomagot kaptam karácsonyra.Amit bárhol le emel a polcról.
Én persze egy drága könyvet vettem neki amiért utazgatnom kellett,mert december közepén jelent meg. A városban ahol lakom 3 könyves boltot végig kérdeztem.Aztán utaztam Pestre,ahol egy 1000-sel drágább is volt.Nem számított,úgy voltam vele legjobb barátnőm,ezt szeretné. És azért kapta, mert elhintette,hogy neki nagyon tetszik egy könyv és elmondta a címét.
Szóval azt kapta amit akart.
Én meg tökre meglepődtem amikor dezodor csomagot kaptam,mert az olyan semmilyen,személytelen.
Tőle sokkal többre számítottam!!
Én sem pénzbeli értekre gondolok,hanem maga az ajándékra.Lehetett volna sokkal személyesebb!
Én is mondtam,hogy bugyiból zokniból hadi lábon állok ,majd kell vennem újakat,meg hogy egy sálat is be kéne szereznem,mert nincs. Azt hittem legalább a 3 közül kapok vmit.De még parfümöt is mondtam,annak örülnék. De hiába a célozgatások egyiket sem kaptam meg :/
Ez van sajnos.Nekem az volt a kifogás,nincs ötlete,de basszus karácsony előtt 2 héttel beszéltük minek örülne a másik.
Hát én meg fordítva, nem is fogok soha most már nagyon ilyet csinálni..
Páromnak születésnapjára szerveztem egy kisebb meglepetés összejövetelt pár barátjával.. A hellyel nem voltkorábbról tapasztalatom, azt hittem jó ötlet, de sajnos elég ramaty hely volt, mindenki szidta a társaságból.. Tényleg nem volt nagy szám, de rosszul esik, mert még hallgatom egyik barátjától, h ne oda menjünk meg mekkora xar hely volt.. Ottis húzták rá a szájukat.
Ajándékra meg dettó bejártam meg olyat adtam neki, ami tudom h akart meg kinézett: az egyik felső, amit ki kellett cserélni méret miatt ( hozzáteszem, előre belekalkuláltam, simán megoldottam). A másik meg egy olyan ajándék, amit nyáron tud majd felhasználni.
Persze vicceskedve de megkaptam h milyen xar ajándékokat tudok intézni, meg kitalálni... Elég xaul esett, mert egyik sem snassz, meg foglalkoztam vele.. De ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!