Hogyan tudnék jobban érvényesülni?
Biztosan ismeritek a helyzetet, amikor egy új osztályban megjelenik az önmagát önkéntesen “kisfőnökké” kinevező személy. Velem is ez a helyzet, most mentem gimnáziumba, alapvetően nagyon király az osztályom, viszont megvannak a kisfőnökök, akiknek a véleménye vétóhatalmú, úgy történnek a programok, ahogy ők mondják...
Igazából jófejek ők is, de elég zavaró a már többünk számára a közügyeket illető diktatúra kialakulása. Én egy elég szociális, szervező hajlamokkal rendelkező, kreatív ember vagyok, viszont nem tudok érvényesülni, ha mondani próbálok valamit (mondjuk a kisfőnökök ötletének jobb kivitelezése) ki leszek oktatva...
Szeretném, ha azért elfogadnák az ötleteimet és lenne értéke számukra a mondandómnak.
És itt nem arról van szó, hogy megfelelési kényszerem van, hanem szeretnék én is részt venni a közügyek megvitatásában (de persze nem erőszakosan, mert azt én is utálom) és, hogy ne próbáljanak meg kioktatni, mivel én értem, hogy mi a helyzet, csak a kisfőnökök meg nem vesznek komolyan....
Mit tudnék tenni?
Ötleteknél csak úgy tudsz érvényesülni, ha felhivod a figyelmet a másik fél ötletének logikai buktatójára, k*baszott jól érvelsz a sajátot mellett.
Csak úgy fognak komolyan venni, ha érdemben vitatkozol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!