Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a bunkó,...

Miért van az hogy a bunkó, flegma, rosszindulatú emberek jobban érvényesülnek mint a jószívű, kedves, aranyos emberek?

Figyelt kérdés
Azt is észrevettem hogy velük történnek a legjobb dolgok.Pl:pénz,siker,szerelem.
2015. dec. 1. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert éppen olyanok - törtetők. Az élen a jószívű, kedves, aranyosak nem nagyon rúgnak a labdába.
2015. dec. 1. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Mert a legtöbb bunkó flegma rosszindulatú ember egyben céltudatos, elszánt, és makacs is, és ez kell a mai világban, ha érvényesülni akarsz.
2015. dec. 1. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ezek az emberek nem nézik más érdekeit és nem sajnálnak másokon taposva előrébb jutni, ha esélyük van bárkit lejáratnak vagy kihasználnak, hogy előrébb jussanak. Szerintem ez lenne az oka.

Szép estét!

2015. dec. 1. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Aki bunkó, annak nem igazán van "szerelme". Mert általában az ilyenek csak a szexet nézik és az NEM szerelem. Pénz,siker megnyalizásból van. :) (Tisztelet a kivételnek)
2015. dec. 3. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre hogy jobban érvényesülnének.

Csak látszat mutatóban meg hitelre. Egyszer úgy is a saját ürülékük fog visszaköszönni.

Viccelsz? A rossz emberek csak élősködni, bajt csinálni akarnak.

Ha ők lennének a "sikeresek" már kihalt volna az élet a földön.

2017. márc. 2. 21:59
 6/6 monen ***** válasza:
Azert mert a kedves, joszivu, aranyos emberek nem tiporjak le kegyetlenul az effajta pszichopatikus es narcisszisztikus embereket. Eleg nagy hiba.
2019. febr. 6. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!