Hol a határ aközött, hogy megbeszéled a legjobb barátoddal a szexuális életedet és aközött, hogy kibeszéled a párodat?
Én a barátnőimnek nem nagyon szoktam részletezni és ők se nekem az ő kalandjaikat. A barátom viszont azt is elmesélte a haverjának, hogy nekem milyen volt meg hogy használtunk síkosítót.
A párom 8 évvel idősebb nálam, ezért lehet, hogy neki ez már más.. de nekem ez nem tetszik. Viszont azt se akarom, hogy úgy jöjjön le neki, hogy a haverja ellen vagyok, mert nem, csak szerintem nem kéne részleteznie neki az együttléteinket. Megemlíthetem neki ezt, ugye? Vagy inkább ne?
Az, hogy nem tetszik, hogy megbeszéli vele a dolgainkat az azért van, mert tudom, hogy ez a csávó ha úgy van simán tovább adja, akár egy poén kedvéért. Ő az a nagyon alja hímsoviniszta fa szfej és amúgy nem is értem, hogy lehetnek jóban.. de legyenek, csak hagyja ki a szexuális életünket. Vagy túlreagálom?
A kategória választásom lehet rossz, bocsi
Mégis mit vártál?
Nem azért szednek fel emberek ennyivel fiatalabb csajt, hogy ne dicsekedjenek el vele
12-es, ez nem akkora korkülönbség. Pl. 35 éves férfi, 27 éves nő. A férfi sem öreg, a feleség sem csitri.
Egyébként pont egy idősebb férfitől több bölcsességet és meggondoltságot, ill. több tapintatot várnék.
Én nő vagyok de pontosan ilyen nyíltan beszélek a barátnőimmel mindenről. Kapcsolatról, pasikról, szexről
Nincs tabu
Engem sem érdekel ha kibeszéli a párom a barátjával a dolgokat.
Én ezt nem fogom fel ilyen tragikusan
Nem vagyok prűd
29/N
mert te azt is szamolod,hogy 17 éve...te jo
eg, hol voltal egy kolostorba a wc-be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!