Hogyan viseljem el ha a gyerekkori legjobb barátom"eldob"?
Szerintem nem kivancsi mar rad errol lehet szo.
Nem utal vagy haragszik rad csak egyszeruen nem erdekled mar.
Van ilyen sajnos.Mielott ez lett nem vetted eszre hogy uncsi az egesz?Ugy ertem mindig ugyanazt csinaljatok egyutt es lapos az egesz.Nekem ez volt a volt baratnommel.Mindig ugyanaz volt es sokszor az volt amit o akart es meguntam a dolgot
Fogadd el, az emberek egyszerűen ilyenek.
Én is átéltem valami ehhez hasonló már az életemben. Aztán rájöttem hogy irreális elvárás egy másik embertől hogy elvárd hogy sülve főve mindig ott lesz melletted, vagy hogy te ezzel áltass mást, mert jön valami hatalmas nagy fordulat az ember életében, aztán totál le fognak szarni.
Valószínű a férfi van a háttérben. Sajnos van ilyen. Megismerkedik valakivel, aki elmarja mellőle az összes barátját, nem engedi találkozni velük, stb. Ez megmagyarázhatatlan, de könnyen beleeshet bárki ebbe a csapdába szinte észrevétlen.
Nekem is volt egy kapcsolatom, 1 évig tartott, nem ismerte egyik barátomat sem, mégis állandóan kritizálta őket, rosszakat mondott róluk. Én pedig elkezdtem elhanyagolni őket. De rájöttem, hogy miről van szó, illetve toxikus volt a mi kapcsolatunk is, úgyhogy szakítottam. Azóta visszafogadtak a régi barátaim.
De nem vagyok biztos benne, hogy ha nem lett volna rossz a kapcsolatunk, akkor megmaradnak a barátaim. Ehhez észre kellene vennie a jeleket, nem szabad engedni mindent a párjának. Erre nem mindenki jön rá sajnos.
El kell engedned, valószínű te semmiről nem tehetsz, egyszerűen a pasit választotta.
8-as vagyok. Ja és van egy barátnőm is, 30 éve vagyunk barátok. 15 éve sajnos meghalt a férje, de már kezdtünk eltávolodni akkor egymástól, mert a férje nem nagyon szimpatizált velünk, főleg a politikai nézeteink miatt. Azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet találkoztunk.
Azóta rendbejött a kapcsolatunk, és nem is olyan régen elmondta, hogy szerinte a férje ha még élne, mi már nem lennénk barátnők, mert nem nagyon szerette ha mi találkozunk. Nagyon szerette őt, és nem akart konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!