Egyik legjobb haverom öngyilkos akar lenni, mert nincs sikere a nőknél. Mit mondjak neki?
Nem ilyen durva a helyzet. Csak most írt, hogy mikor jött haza a szilveszteri buliból 3 lány is offolta, és miközben vezetett hazafelé öngyilkossági gondolatai voltak. Ezt írta. Mit mondjak neki?
Nem tudok konkrét dolgot mondani, valami olyan kéne amitől megnyugszik a lelke.
Sose tenné meg, tényleg, nem fenyegeti az a veszély, hogy megtenné, csak nem szeretném, hogy ennyire rosszul legyen.
Akármennyire jó fej vagyok vele tudom, hogy szegénynek a stílusa olyan amilyen, nem nagyon jön be a lányoknak. Én ezt tudom, és azt is, hogy sajna sose lesz normális kapcsolata. DE! most szeretném megnyugtatni őt, hogy minden oké, ne is gondoljon a lányokra. Mit mondjak?
Mindenkivel nagyon jóban van, családjával is, sehol semmi gond, egyedül csak a lányok miatt csalódott. Marhára átérzem egyébként, de neki sokkal rosszabb.
Ő 18 éves
Csak 3? Egyik haveromat legalább 30 lekoptatta egy este alatt mire talált magának valakit.
Nyugtasd szépen meg, hogy még rohadtul fiatal. Konkrétan előtte az élet. És mint ahogy a fent említett példán is látszik, vannak akiknek többször kell próbálkozni mire összejön valami.
sztem nem tud normálisan csajozni.
pl sokat nyomul, rosszak a témái, unalmas, csúnya stb
Nem tudsz tenni semmit. Ez az ő krízise, neki kell megoldania, neki kell belátnia, hogy ez nem akkora dolog, neki kell éreznie, hogy nem ez határozza meg a teljes életét.
Én is akartam öngyilkos lenni a tanulmányaim miatt... Senki sem tudott segíteni. Nem tudta senki helyettem megtanulni, motivált maradni, megtanulni hatékonyan tanulni, beosztani az időmet, rájönni a hibáimra, egyáltalán arra, hogy nyissak a megoldás felé és elkezdjem magamban keresni a bajt, amit utána megoldhatok. Ezek belső folyamatok, amikre nincs igazán hatással külső szemlélő, amíg az, aki megéli, nem engedi, hogy segítsenek neki, nem látja be, hogy van más opció és nem dönt amellett, hogy megküzd a saját élete nehézségeivel. Lényegében ez a krízis lényege: csak akkor múlik el, ha megtanulod legyőzni és te oldod meg. Csak attól lendülsz túl rajta, ha rendelkezel a kezeléséhez szükséges képességekkel. Attól nem, ha kiveszik a kezedből ezt a munkát vagy ha rúgdosnak, hogy csinálj valamit, amit nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!