Egyik legjobb haverom öngyilkos akar lenni, mert nincs sikere a nőknél. Mit mondjak neki?
Nem ilyen durva a helyzet. Csak most írt, hogy mikor jött haza a szilveszteri buliból 3 lány is offolta, és miközben vezetett hazafelé öngyilkossági gondolatai voltak. Ezt írta. Mit mondjak neki?
Nem tudok konkrét dolgot mondani, valami olyan kéne amitől megnyugszik a lelke.
Sose tenné meg, tényleg, nem fenyegeti az a veszély, hogy megtenné, csak nem szeretném, hogy ennyire rosszul legyen.
Akármennyire jó fej vagyok vele tudom, hogy szegénynek a stílusa olyan amilyen, nem nagyon jön be a lányoknak. Én ezt tudom, és azt is, hogy sajna sose lesz normális kapcsolata. DE! most szeretném megnyugtatni őt, hogy minden oké, ne is gondoljon a lányokra. Mit mondjak?
Azt, hogy nonek lenni csak 18-30 kozott buli. Utana szepen visszakapjak a sok szart a sorstol.
37F incel
15
Gondolod te XD
Ezek sosem kapják vissza. Némelyik igen, a többi megússza és röhög a markába, miután mi már elpatkoltunk.
fizesd be egy jó örömlányhoz (20-30k egy óra)
komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!