Felek hogy elveszitem a legjobb baratnom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy most elkezdődött a suli egy hete es más suliba járunk es ezen a heten csak en kerestem :(( aztan beszelgettunk es megemlitettem hogy talalkozzunk mer mar hianyzik es azt mondta hogy osszehozunk majd taliz de most nagyon sok dolga van. Es nem tudom mikor fogunk talalkozni…. Tudom visszaolvasva hulyeseg de eddig mindennap nagyon sokat beszeltunk es mar egy hete csak en keresem. Es hirtelen nem er ra talalkozni. Lehet tul gondolom de nekem a csaladommal nagyon nem jo a kapcsolatom es ő a legnagyobb támaszom és rettegek hogy elveszítem.2022. jan. 6. 21:19
1/8 anonim válasza:
Hát az előfordulhat. A külön iskolák a barátság szétszakadásával járnak. Nincs közös élményetek, közös témátok. Keress barátokat a mostani helyedről. Lehet.
2/8 anonim válasza:
Ha tudsz beszélni vele az érzéseidről, akkor mondd el neki, hogy számodra fontos a kapcsolatotok és aggódsz, hogy távol kerültök egymástól.
3/8 A kérdező kommentje:
Eddig se egy suliba jártunk sajnos. De ebbe az egy hetbe beszeltunk valamennyit de azt mondta h sok dolga van es faradt.
2022. jan. 6. 22:12
4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen beszéltem vele hát nem tudom ő annyir mondott hogy nyilván ő sem szeretné hogy eltávolodjunk es hogy majd összehozzunk egy talit mindenkepp.
2022. jan. 6. 22:13
5/8 anonim válasza:
Lehetséges is, hogy sok dolga van és fáradt, egy hétből nem lehet hosszútávú következtetést levonni. De a saját érdeked, hogy nyiss új barátságok felé és ne erre az egyre tegyél fel mindent.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkitől:)
És probalok masok fele nyitni es csomo emberrel joba vagyok az osztalybol es az edzesrol is de egyikben sem bizom meg 100%an csak benne. De igyekszem több igaz barátot szerezni
2022. jan. 6. 22:17
7/8 anonim válasza:
Senkiben sem bízhatsz meg 100%-an. Még a legjobb barátodban sem. Ezt sajnos tapasztalatból mondom. Nekem éppen most szakad meg egy 10 éves barátság sajnos. Hátbaszúrt, pedig benne bíztam meg a legjobban. Sülve-főve együtt voltunk gyerekkorunkban.
Sajnos a barátok jönnek mennek, de hagyj egy kis időt, majd kiderül mit hoz a jövő. Lehet tényleg csak túl sok dolga van, mire hazaér már fáradt, és nincs kedve semmihez.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ez történt veled :((
2022. jan. 7. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!