Hol a határ aközött, hogy megbeszéled a legjobb barátoddal a szexuális életedet és aközött, hogy kibeszéled a párodat?
Én a barátnőimnek nem nagyon szoktam részletezni és ők se nekem az ő kalandjaikat. A barátom viszont azt is elmesélte a haverjának, hogy nekem milyen volt meg hogy használtunk síkosítót.
A párom 8 évvel idősebb nálam, ezért lehet, hogy neki ez már más.. de nekem ez nem tetszik. Viszont azt se akarom, hogy úgy jöjjön le neki, hogy a haverja ellen vagyok, mert nem, csak szerintem nem kéne részleteznie neki az együttléteinket. Megemlíthetem neki ezt, ugye? Vagy inkább ne?
Az, hogy nem tetszik, hogy megbeszéli vele a dolgainkat az azért van, mert tudom, hogy ez a csávó ha úgy van simán tovább adja, akár egy poén kedvéért. Ő az a nagyon alja hímsoviniszta fa szfej és amúgy nem is értem, hogy lehetnek jóban.. de legyenek, csak hagyja ki a szexuális életünket. Vagy túlreagálom?
A kategória választásom lehet rossz, bocsi
En tuti le leszek pontozva de akkor is itt egy masik velemeny. Ket faszi beszelget, hu kepzeld milyen jo volt a hetvege, ide oda mentunk es hallod ugy megkurtam az asszonyt! Vettunk a pocsomre ilyen szart azt ugy csuszott mint a mezesbodon. - Ez a tipusu beszelgetes a ferfiaknal teljesen normalis.
Mert mi, faszik.. szeretunk felvagni masok elott. De aki maskepp gondolja faszi létére az ne tartsa magaba a velemenyet
Szerintem aktuális párról bármi konkrétat elmondani nagyon ízléstelen, undorító.
Általánosan megbeszélni dolgokat az normális.
#4: "Ez a tipusu beszelgetes a ferfiaknal teljesen normalis."
Nem, nem az! Sose beszéltem ilyesmiről másokkal, a barátaimmal se, ők se velem, és nem is hallottam társaságban, hogy ilyesmiről szó esett volna. Illetve ha nagy ritkán igen akkor se az aktuális párról/feleségről esett szó, hanem valami régebbi esetről, név nélkül. Nem azt mondom, hogy tabutéma, de elképzelni se tudom, miért beszélne valaki ilyesmiről.
Nem, ilyesmit nem szabad kibeszélni, szemét dolog.
Én pasasként sosem tenném.
"Az ilyen hímsoviniszta f szfejek ezért buknak a náluk fiatalabb, önbizalomhiányos lányokra."
Akkor én hímsoviniszta fszfej lennék, mert a fiatalabb, önbizalomhiányos lányokra bukok?
Inkább mondanám azt, hogy az ilyen előítéletes, nagyszájú, nősovinisztákra nem bukok.
Ez messze túl van azon a határon, amit el lehet mondani.
Azt gondolom, ilyen szinten csak orvos vagy pszichológus előtt szabadna részletezni - ha valami probléma miatt hozzá fordultak és ez szükséges ahhoz, hogy segíteni tudjon.
Baráttal vagy rokonnal ilyeneket kibeszélni iszonyatos gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!