Betegesen fuggok a legjobb baratnomtol?
Hát mivel pont az a baj, hogy túl sokat kattogsz ezen, akkor nyilván túl sok ideje van az agyadnak ezen problémázni. Mint ahogy ő is mondta, sok dolga van, szóval neked is legyen. Találj hobbikat, tanulj, menj helyekre, nézz videókat, takaríts, hallgass zenét, akármit csinálhatsz, amihez kedved van. A lényeg az, hogy ne nagyon tudj a barátnődre gondolni, szóval csinálj valami olyat, amire koncentrálni is kell.
Ezután már te is egyből észre fogod venni, hogy hoppá, nem nagyon van időd, és már két napja nem beszéltetek.
Nem akarlak bántani, de azt el kell fogadnod, hogy olyan nincs, hogy örök barátság, sajnos ez a személy akivel mindent megosztasz bármikor eltűnhet.
Ezért is kezdj el hobbikat találni, szórakozást, nyugodtan nyiss más felé is, hogy beszélgessetek többet.
Nagyon kiakasztó tud lenni, ha egy legjobb barát eltűnik, de könnyen előfordulhat, hogy egyszer el fog.
Tapasztalatból mondom, én is nagyon függtem az egyik barátomtól, aki egyik napról a másikra lelépett, mai napig nem tudom mi volt a baja, nehéz időszak volt nagyon.
Remélem azért ti jól meglesztek, de próbálj meg függetlenebb lenni. :)
Őszinte leszek. Ha a barátnőm lennél és nagyon kedvelnélek, de azt látnám, hogy ennyire függsz tőlem... tuti leépítenélek. Borzasztó érzés ez a másik félnek is.
Ez egyfajta társfüggőség, nem egészséges dolog. De ezt neked magadban kell helyretenni. Később párkapcsolatban még jobban pofára fogsz esni, ha ilyen maradsz.
Tanuld meg szeretni magad, egyedül is élvezni az életet és egészséges kapcsolatot kialakítani más emberekkel. Próbálkozz önsegítő könyvekkel, ha teheted, akár pszichológus segítségét is kérheted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!