Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Betegesen fuggok a legjobb...

Betegesen fuggok a legjobb baratnomtol?

Figyelt kérdés
Igazabol meg mi elott barki irna elmondom, hogy nem erzek tobbet mint baratsag es tenyleg ,,csak” legjobb baratnok vagyunk. De az a helyzet, hogy szinte mindig mindennap csomo beszeltunk meg minden heten talalkoztunk. Felvaltva kerstuk egymast de most csak en irtam ra es amikor kerdeztem hogy talalkozunk e minidg nemet mondott mert hogy sok a dolga. Es ez annyira megviselt, hogy alig birtam enni es aludni mert nem ertettem, hogy mi baja velem es ra is kerdeztem, hogy megbantottam-e de azt mondta, hogy nem. Ezzel kb ket napig beerem, de aztan megint kattogok rajta hogy mi baja velem es nagyon kezd elegem lenni. Az o hangulatatol fugg a az enyem. Ha faradt es ezer bunko addig full szarul vagyok ameg nem ir megint amikor mar jo kedve van. A tali elott mar egy oraval kezdek izgulni. Betegesen felek attol, hogy lecserel bar nem nezem ki belole. Talan azert ilyen fontos mert a csaladommal nincs jo viszonyom es csak o van nekem akivem bizok. Van meg csomo mas baratom de veluk nem osztok meg mindent csak vele. Es nem arrol van szo, hogy ha nem keres nem tudok massal talalkozni, csak egyezeruen azon kattogok hogy mi baja lehet. Pedig semmi ha nem is ir nehany napig folytatunk mindent ott ahol abba hagytuk. Nagyon rossz erzes hogy szar kedvem van ha nek beszelunk mindennap. Esetleg valami tipp hogy ne gondoljam ennyire tul a dolgokat es ne stresszeljek ennyit? Ja es elmondani neki ezt nem nagyon szeretnem nem akarom hogy ugyerezze kotelessege beszelni velem vagy hogy keretek koze akarom ot szoritani. Koszonom elore is a valaszokat!
2022. jan. 15. 18:43
 1/7 A kérdező kommentje:
amikor latom hogy mas baratnoivel van rogton rossz hangulatom lesz es felni kezdek attol hogy mar masba latja a legjobb baratnot :((
2022. jan. 15. 18:44
 2/7 anonim válasza:
100%

Hát mivel pont az a baj, hogy túl sokat kattogsz ezen, akkor nyilván túl sok ideje van az agyadnak ezen problémázni. Mint ahogy ő is mondta, sok dolga van, szóval neked is legyen. Találj hobbikat, tanulj, menj helyekre, nézz videókat, takaríts, hallgass zenét, akármit csinálhatsz, amihez kedved van. A lényeg az, hogy ne nagyon tudj a barátnődre gondolni, szóval csinálj valami olyat, amire koncentrálni is kell.

Ezután már te is egyből észre fogod venni, hogy hoppá, nem nagyon van időd, és már két napja nem beszéltetek.

2022. jan. 15. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jo otlet! De most tortent pont egy olyan eset hogy ramirt egy fiu hogy jol nezek ki es a baratnom erre azt irta hogy tuti mindenkinek ezt irja es ezt nem nagyon ertettem. De koszi a tanacsodat megfogadom!
2022. jan. 15. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyertem hogy megirtam a baratnomnek h mit irt a fiu es erre mondta ezt. Pedig eddig mindig tamogatott es most is tamogat csak ezt igy full nem ertettem… elegge megbantott a realcioja
2022. jan. 15. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, de azt el kell fogadnod, hogy olyan nincs, hogy örök barátság, sajnos ez a személy akivel mindent megosztasz bármikor eltűnhet.

Ezért is kezdj el hobbikat találni, szórakozást, nyugodtan nyiss más felé is, hogy beszélgessetek többet.

Nagyon kiakasztó tud lenni, ha egy legjobb barát eltűnik, de könnyen előfordulhat, hogy egyszer el fog.

Tapasztalatból mondom, én is nagyon függtem az egyik barátomtól, aki egyik napról a másikra lelépett, mai napig nem tudom mi volt a baja, nehéz időszak volt nagyon.

Remélem azért ti jól meglesztek, de próbálj meg függetlenebb lenni. :)

2022. jan. 15. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Ha a barátnőm lennél és nagyon kedvelnélek, de azt látnám, hogy ennyire függsz tőlem... tuti leépítenélek. Borzasztó érzés ez a másik félnek is.

Ez egyfajta társfüggőség, nem egészséges dolog. De ezt neked magadban kell helyretenni. Később párkapcsolatban még jobban pofára fogsz esni, ha ilyen maradsz.

Tanuld meg szeretni magad, egyedül is élvezni az életet és egészséges kapcsolatot kialakítani más emberekkel. Próbálkozz önsegítő könyvekkel, ha teheted, akár pszichológus segítségét is kérheted.

2022. jan. 16. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Kicsit távolodj el tőle. Nagyon ragaszkodsz hozzá, de ennek véget kell vetni. Tudom, hogy nehéz, de saját magadért meg kell tenni. Fogadd meg, amit a többiek írtak! Ő ott marad neked attól még.
2022. jan. 16. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!